Nina Babić od 10. maja na 24Kitchen

Podeli radost

Nina Babić od 10. maja na 24Kitchen 

U prelepom ambijentu privatne kuće Bo_Inside u Novom Sadu predstavila se Nina Babić, koja će od 10. maja, svakog petka u 13.00 čas, u 16 epizoda, na 24Kitchen imati svoju emisiju Nina Babić: Moja francuska pekarica

 Da ne bude zabune – poslastice koje će nam predstaviti bazirane su na francuskim tradicionalnim receptima, ali prilagođenim našem lokanom ukusu.

Nina Babić od 10. maja na 24Kitchen

Da li ste čuli za poslastičarnicu Gđa Mirkov u Zemunu? I za šušu, jednu od varijanti princes-krofni? Poslastičarnica je brend Nine Babić, a šušu je njen zaštitni znak. I emisija, naravno, ne može proći bez zaštitnog znaka.

Nina Babić kaže da nije želela da se predstavi komplikovanim receptima, kao veliki šef, već je, iako je reč o klasičnim poslasticama koje se prave na tradicionalan način, pojednostavila postupak i nesebično delila male trikove koji mnogo pomažu i savete koji su uvek dobrodošli.

Biće i priča o istorijatu pojedinih poslastica, njihovom nastanku i razvitku kroz vreme, kao i „podrecepata”.

Nina Babić od 10. maja na 24Kitchen

Pripremanje pred kamerama potpuno je drugačije od onog kod kuće ili u poslastičarskoj radionici. Potrebna je velika priprema u pozadini, što gledaoci ne vide. Takođe, pred kamerama nema prljanja, ne smete da se umažete čokoladom ili da vam krem prska svud unaokolo. Posebna je priča što sve vreme treba gledati u kameru i smeškati se, uz to pričati, biti zanimljiv i – raditi. Nina kaže da je iz emisije u emisiju bila sve utreniranija i da se na kraju navikla, bez obzira na početnu tremu.

Emisiju će moći da prate gledaoci u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Čekamo petak, 10, maj, 13.00 čas, 24Kitchen i – Ninu na delu.

Nina Babić od 10. maja na 24Kitchen

 


Podeli radost

Pročitajte i ovo...

1 komentar

  1. Karolina kaže:

    Jedino što Nini dobro ide u ovoj emisiji je isprobavanje kolača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *