Božićni ručak za decu iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“

Podeli radost

Božićni ručak za decu iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“

Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije ove godine su pripremili i servirali ručak za oko 60 dece iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“

Članovi Junior Chefs Club-a Srbije i ove godine na sam dan Božića, u METRO HoReCa Centru kuvali su za decu, a hrana koja je pripremljena donirana je Domu za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“. Božićni ručak poslužen je u podne, u ulici Braće Jerković 119.

Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije posebnu pažnju posvećuju humanitarnom radu, pa su tako samo ove godine pripremili i servirali ručak za oko 60 dece iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“. Preostalih 160 obroka donirano je centralnoj kuhinji Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Tokom protekle decenije u okviru ove humanitarne akcije podeljeno je više od 3.000 božićnih obroka.

„Božić je vreme kad je bitno da svi osetimo praznični duh i nadu, a posebno naši najmlađi sugrađani. Zato je i ove godine 30 kuvara okupljenih oko Junior Chefs Club-a Srbije s radošću pripremilo i serviralo ukusnu gozbu za decu bez roditeljskog staranja u Domu ’Jovan Jovanović Zmaj’, i nadamo se time doprineli da Božić svi zajedno obeležimo kako priliči“, izjavio je Nikola Biševac, predsednik Junior Chefs Club-a Srbije.

Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali i ambasadorka Kanade NJ.E. Keti Čaba, NJ.K.V. Princeza Katarina Karađorđević i zamenica ambasadorke Izraela, Maayan Ben Tura.

Kao i svake godine, nesebičnu podršku pružili su i partneri – kompanija METRO Cash & Carry, u čijem HoReCa Centru je pripremljena ova ukusna gozba, kao i McCain, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.

Učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija METRO podržava zajednicu i pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija.

 


Podeli radost

Pročitajte i ovo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *