Zdravi humus namazi

Podeli radost

Zdravi humus namazi 

Tri interesantna ukusa – Hummus Natur, Hummus s dodatkom crnih maslina i Hummus sa crvenom paprikom, svi bez aditiva i glutena i 100% veganski proizvodi

 

Poznati kuvar i vlasnik škole kuvanja Slobodan Radeta pokazao je kako se i mali obroci pretvaraju u remek-dela

Poznati kuvar i vlasnik škole kuvanja Slobodan Radeta pokazao je kako se i mali obroci pretvaraju u remek-dela

Humus je namaz na bazi leblebije, bliskoistočnog porekla, proteinska bomba koja osvaja svet. Pored klasičnog humusa, možete i da ga obogatite dodatkom povrća. U kombinaciji su bile crne masline i crvena paprika. Naravno, reč je o gotovim proizvodima Argete, ali – bez konzervansa, pojačivača ukusa, glutena i veštačkih boja. Primenljivi su u najrazličitijim situacijama, od postova do svakodnevnih, svečanih i slavskih. Pogodni su kako za vegeterijance i vegane, tako i uz roštilj ili pitice.

Pobednice

Pobednice

Hummus Natur je klasični humus namaz idealan za sve vrste hleba koji se jednostavno može poslužiti i kao ukusan umak uz sveže povrće ili slane grickalice. Ukus Mediterana dolazi do izražaja u Hummus namazu s dodatkom crnih maslina, koji se savršeno slaže uz sušeni paradajz, sir i grisine, dok će domaćinski ukus svakom obroku dati Hummus namaz sa crvenom paprikom.

Dafina Dostanić i ja u akciji

Dafina Dostanić i ja u akciji

Isprobala sam sve! Ko je sumnjao da neću? Čak smo se i takmičili ko će napraviti najbolje zdrave zalogaje, i za nepce i za oko. U deo ekipi u kojoj sam bila pao je namaz sa crnim maslinama, a od dodataka smo na raspolaganju imali čeri paradajz i bilje. Na prepečene kriščice bageta bogato smo stavljale humus sa crnim maslinama, odozgo polučicu čeri paradajza i neki listić bilja. Nismo pobedile, ali – nije postojala kategorija za najbrže. Očas posla smo završile posao, pa kad smo videle da ostali i dalje rade, bacile smo se na dekorisanje travkama. Naša priča bila je mediteranska, i izgledom i ukusom.

Naše nepobedničko kanapeično čedo

Naše nepobedničko kanapeično čedo

 


Podeli radost

Pročitajte i ovo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *