Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima

Podeli radost

Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima

Posni namaz bez glutena od indijskog oraha i semenki suncokreta za zdrave obroke, bez glutena, transmasti, veštačkih boja i pojačivača ukusa

Kompanija Purissima Goods predstavila je novi i nesvakidašnji proizvod – namaz na potpuno prirodnoj bazi, napravljen od indijskog oraha i semenki suncokreta. Svi prisutni u restoranu City Garden uživali su u prezentaciji i degustaciji ovih jedinstvenih namaza, koji su bili posluženi u kombinaciji s kanapeima.

Namazi su dostupni u tri ukusa, a zahvaljujući pažljivom odabiru svakog sastojka, Purissima je zadržao ukus i kvalitet domaćeg proizvoda. Takođe, s obzirom na to da je ovaj proizvod postan i ne sadrži gluten, idelan je izbor za sve one koji su pobornici prirodne, zdrave i izbalansirane ishrane. Ono što je važno napomenuti jeste da zahvaljujući indijskom orahu i suncokretovim semenkama konzumacija ovog namaza obezbeđuje optimalan dnevni unos proteina i esencijalnih aminokiselina. Pored ovoga, Purissima sadrži zdrave masnoće, koje organizam pretvara u energiju.

Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima

„Zaista smo srećni i ponosni, jer smo namaz koji je prvobitno nastao u kućnim uslovima uspeli da proizvedemo u strogo kontrolisanim industrijskim uslovima, a pritom zadržati isti kvalitet domaćeg proizvoda. Time smo ujedno uspeli da opovrgnemo tvrdnju da su proizvodi koji nastaju industrijskim putem manje kvalitetni od onih nastalih u našim domovima. Za sve koji žele da u svoj organizam unose kvalitetnu hranu, Purissima namazi su na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, bez glutena, transmasti, veštačkih boja i pojačivača ukusa. Purissima je zaista čist i prirodan proizvod, te je i samo ime poteklo od italijanske reči puro što znači čisto”, rekla je gospođa Ivana Franelić, direktorka kompanije Purissima Goods.

Osim pažljivog odabira sastojaka kompanija Purissima Goods izuzetnu važnost pridaje i ambalaži, pa su tako svi namazi predstavljeni u funkcionalnim pakovanjima jednostavnog dizajna, komunicirajući upravo s onim što proizvod jeste – prirodan i čist. Takođe, svi proizvodi nastaju u skladu s propisima i standardima usklađenim s evropskom regulativom prehrambene industrije.

 


Podeli radost

Pročitajte i ovo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *