STARTuje SBB Serbia Business Run – ZNAM DA MOŽEŠ!


SBB Serbia Business Run održaće se u pet gradova Srbije: Subotici 11. aprila, Kragujevcu 25. aprila, Beogradu 13. juna, Nišu 19. septembra i Novom Sadu 10. oktobra


SBB kompanija potpisala je sporazum o saradnji s Beogradskim trkačkim klubom i time postala ekskluzivni sponzor poslovno-sportskog događaja SBB Serbia Business Run. SBB i BTK udružili su se kako bi dodatno skrenuli pažnju javnosti na važnost zdravog i aktivnog života.

„Zadovoljstvo mi je što smo potpisali partnerstvo s kompanijom SBB, s obzirom na to da podržavamo iste vrednosti – brigu o sredini u kojoj poslujemo i brigu o zaposlenima. Uvek se trudimo da razvijamo nove ideje, a upravo SBB Serbia Business Run vidimo kao model daljeg razvijanja biznisa kroz ovaj inovativni projekat“, rekao je Uroš Zmijanac, direktor trke.

„Veliki broj zaposlenih radno vreme provodi uglavnom ispred računara. Zato će SBB celu 2019. godinu posvetiti povećanju svesti o važnosti aktivnog načina života i jačanju timskog duha. Pokrenuli smo niz sportskih projekata kojima želimo da motivišemo i naše zaposlene i javnost da se na bilo koji način okrenu zdravom životu. Pomeranje sopstvenih granica, pobeda samog sebe i postavljanje novih ciljeva, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, ono je čemu svi treba da težimo“, izjavila je Jovana Lukić, direktorka za odnose s javnošću United Grupe.

SBB Serbia Business Run održaće se u pet gradova Srbije. Ove godine se očekuje da će u trkama učestvovati preko 10.000 zaposlenih iz 600 kompanija širom Srbije. Staze dužine 5 km prilagođene su i rekreativcima, a akcenat se stavlja na samo učešće i probijanje sopstvenih granica, jer ZNAŠ DA MOŽEŠ! Pobednik u ovoj trci biće svako ko stigne na cilj i za svoj lični uspeh biće nagrađen medaljom.

BTK i SBB pozivaju vas da se priključite trci u Subotici već 11. aprila. Nakon toga, SBB Serbian Business Run biće organizovan i u Kragujevcu (25.4), Beogradu (13.6), Nišu (19.9) i Novom Sadu (10.10).

 

Podeli s drugima

You May Also Like

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *