Numerologija metode predviđanja – broj sudbine


Broj sudbine se u praksi pokazao kao veoma precizan


Dragana X Živković

Određivanjem brojeva sudbine i zenita izlazimo iz analize ličnosti i ulazimo u metode predviđanja. Zbrajanjem dobijamo broj na osnovu kog se može pretpostaviti šta možemo očekivati u budućnosti. Ali to ne mora biti konačno, svaki broj ima dve strane, a šta će biti zavisi od okolnosti, i najviše od nas samih. Ovog puta ćemo raditi samo broj sudbine koji se u praksi pokazao kao veoma precizan.

Uzimamo isti primer da bismo videli kako praktično izgleda izrada numerološke karte. Koristi se  tablica gde svako slovo zamenjujemo određenim brojem:

V L A D I M I R   S T E V O V I Ć

1 7 1 6 4 9 4 5  6 8 9 1 3 1 4 5

Za broj sudbine potrebni su nam broj srca i broj ličnosti koje smo izračunali na početku analize. U našem primeru broj ličnosti je 4, broj srca 8, što će reći: 4+8=12=1+2=3 (uvek se svodi na jednocifren broj). Sudbina ove ličnosti je u broju 3.

Sudbina u broju 1 – Postoji šansa da budete prvi i glavni u svom okruženju i primer uspešnosti za druge. Ali to je samo šansa. Da li ćete uspeti da ostvarite svoje vizije, to je već nešto drugo. Potrudite se da kroz život idete praveći ponekad kompromise jer vama je zbog sposobnosti teško da nađete odgovarajuće poslovne i emotivne partnere. U protivnom, možete ostati sami i neshvaćeni, a potreba za perfekcionizmom, oraganizacijom i tačnošću mogu vas osamiti.

Sudbina u broju 2 – Vaša sudbina je promenljiva, što znači da morate uvek da se trudite da držite čvrsto konce u rukama, da ništa ne prepuštate slučaju i da uvek računate na neko iznenađenje koje često može biti neprijatno. Možete doživeti zvezdane trenutke, a možete i po blatu hodati. Kako god, ni jedno ni drugo vas neće zaobići. Držite se uvek zlatne sredine i igrajte na sigurno, rizik jeste ponekad potreban, ali za vas nije poželjan.

Sudbina u boju 3 –  Trojka, gde god da se nađe, zadužena je za optimizam, kreativnost i dobro raspoloženje. Vama ni rizik nije stran, naprotiv, u vašem slučaju je čak i poželjan, i možda za nijansu od drugih imate malo više sreće. Vi samo treba da se čuvate prevelikih očekivanja, i ako se  ne desi očekivano, treba na vreme da shvatite da su i razočaranja sastavni deo života. Trudite se da uvek ostanete pozitivni jer vas ljudi zbog toga najviše vole i to je vaša karta uspeha.

Sudbina u broju 4 –  Slobodno računajte na to da vaš radni dan traje beskonačno dugo i budite fizički spremni jer će biti iscrpljujuće. Novca neće biti u izobilju, ali i ako ga bude, vi ćete najmanje uživati u njemu jer nećete imati vremena od obaveza. Vodite računa i o sebi i o najbližima jer ste jaki i sve možete a i morate nositi na svojim plećima. Ali nemojte se plašiti, sve je za ljude, i ukoliko stvarno dajete sve od sebe i radite pošteno, nagrada će stići, samo što vi nikada nećete moći da se opustite i uživate u zasluženom. Vaš život je neprestana borba i dokazivanje. Jedino je dobro što vremenom postajete jaki, ne posustajete lako, pa čak i ono što je loše i bez nade pretvarate u nešto što obećava i daje rezultate.

Sudbina u broju 5 – Prema vama je sudbina blagonaklona jer vam neprestano daje prilike da proširite sopstvene vidike. Imate mogućnost da putujete, da učite, da se neprestano usavršavate, i na kraju, ono što svako od nas poželi nekoliko puta u životu, mogućnost da preko noći premenite život u željenom smeru. Gde god je petica u vašoj karti, znajte da tu slede neprestane promene i da vam nikad neće biti dosadno. Šta ćete od ovoga iskoristiti, zavisi od vas samih, savet je jedino da razmislite dobro pre nego što promenite pravac kretanja. Ono što je staro i što se pokazalo kao vredno nemojte napuštati i rušiti, nego mu ponekad to novo priključite i prilagodite.

Sudbina u broju 6 – Svakako da vam broj šest kojim vlada Venera daje, više nego drugima, mogućnost da uživate u umetnosti, hrani i piću, knjigama, druženju sa finim i kulturnim ljudima. Može vam i materijalna strana biti naklonjena, ali samo ako se bavite umetnošću ili preko porodičnih poslova i u vidu nasledstva. Morate samo malo biti odgovorniji i praktičniji, disciplinovaniji i vredniji. Šestica takođe upozorava da se mora voditi računa o emotivnim i porodičnim odnosima, i da oni umnogome mogu uticati na kvalitet vašeg života. Vi samo treba da vodite računa o sebi i svojim potrebama, i nemojte se bojati da možete ispasti sebični jer će vas život naterati da budete brižni prema najbližima.

Sudbina u broju 7 –  Puno stresova vas čeka, što znači da možda osećate da ne pripadate tu gde jeste i da bi vam na nekom drugom mestu bilo bolje, ali nije tako. Ova sedmica upozorava da nemate veru u sebe a samim tim ni u ljude. Isto tako, sedmica može dati mogućnosti za stručno usavršavanje – ovo ne važi samo za period akademskog obrazavanja već i onaj posle njega, na razne kurseve i prekvalifikacije. Idealno bi bilo da možete u sebi da prepoznate duhovnost i krenute u proučavanje nekih folosofskih pitanja i misterija. To je ujedno jedini način da pobegnete od stresa i okoline koja vas ne razume.

Sudbina u boju 8 – Najteži životni put jer se svaka greška skupo plaća, a toliko je izazova, da je teško uvek ići samo ispravnom stazom. Osmica daje šansu da se čovek ostvari kroz materijalno, daje moć, tu je i izuzetna energija koja sve pokreće. Ako znamo da je put do pakla popločan dobrim namerama i kako se za osmicu još  kaže da je broj pod zaštitom anđela, pazite dobro šta radite. Ako vam se nudi na tacni, nemojte nikada uzimati ono što vam ne pripada, zadovoljite se onim  što je zasluženo. Trudite se da radite pošteno, sve što budete pokušali na druge načine bukvalno će vam izaći na nos. Imate šanse i prilike na svakom koraku i do kraja života držite konce u svojim rukama, samo strpljenja – sve što poželite može biti vaše.

Sudbina u broju 9 –  Mogućnosti su razne, kao i uvek kad je devetka u pitanju, a kako i ne bi kad je to najviši nivo do koga se može stići. Pojedini tvrde da je ovo sudbina karmičkih čišćenja svih prethodnih reinkarnacija, ali najvažnije je da znate da to za šta ste predodređeni, to ćete i ostvariti. Nekima je to malo, ali to je vaša sudbina. Svašta je ovde moguće, možete u početku imati potrebe jedne jedinice, pa šanse jedne osmice, ali ćete na kraju pomoću dvojke doći do unutrašnjeg mira koji je glavna odlika sudbine u broju devet. Jednostavno rečeno, sve sudbine kad bismo sastavili u jedno, dobili bismo sudbinu u broju devet. Zato treba da živite maksimalno, da se ničega ne odričete, sve da osetite. Slobodno napred jer devetka je neko ko štiti. Najbolje od svega jeste to što ste svesni svakog svog postupka, a ako i niste baš najsrećniji, to mirno prihvatate i idete dalje.

Podeli s drugima