Numerologija: Metoda predviđanja – broj lekcija


 Broj lekcija za svih devet brojeva u četiri doba života


Dragana Živković

Doba života su prognostička tehnika u numerologiji koja se sastoje od brojeva uma i lekcija, o čemu je bilo reči pre tri nedelje (pogledajte ovde), a kako se tumače brojevi uma pogledajte ovde. Rečeno je da broj uma predstavljaju naši stavovi i gledišta, i naše shvatanje okoline i svega što se u njoj dešava. Lekcije predstavljaju model ponašanja kome se morate što bezbolnije prilagoditi, hteli vi to ili ne, jer su objektivne okolnosti takve.

Lekcija u broju 1 – Ovde je ključna reč hrabrost, a vi samo morate da raščistite sami sa sobom kuda želite da krenete. Najvažnije je da slušate i da se oslanjate isključivo na sebe. Nemojte brinuti da li će vas drugi shvatiti i prihvatiti vaše ideje, koje su uvek sveže i ispred vremena. Jer, može vam se desiti da suviše planirate i analizirate dok drugi vaše ideje sprovode u delo i uzimaju nezasluženu nagradu. Ovo je jedan od onih perida života gde ste svemogući i gde uspeh zavisi od vas.

Lekcija u broju 2 – Tamo gde je dvojka, tamo su emocije i nemojte ih skrivati. Sve što želite da ostvarite – možete, ali samo kroz partnerstva. Zato se potrudite da emocije pretočite u reči, ne samo da biste svoj život učinili lakšim nego da bi i drugima pomogli. Mir vam je najpotrebniji, nemojte ulaziti u sukobe, ali istovremeno nemojte nikome u svojoj okolini isto dozvoliti, mirite i posredujte kad god je moguće. Ovo je težak period i moglo bi se reći da je ključna reč strpljenje.

Lekcija u broju 3 – Ovo je vreme ekspanzije, okolnosti vam idu naruku, otvaraju se novi putevi, pa ako se po neka vrata zatvore, nemojte tugovati jer je sve s razlogom. Možete biti bezbrižni, možete se igrati sa životom i čineći zadovoljstvo sebi usrećićete i druge. Dosta povoljan period i za ekspanziju na materijalnom planu.

Lekcija u broju 4 – Samo budite realni i praktični, jer i kad pomislite da ništa više ne može da se iskomplikuje, bude gore. Četvorka, gde god da je, donosi ograničenja i poteškoće, ne samo na materijalnom već i na fizičkom planu, pa je najvažnije sačuvati zdravlje. Ovde bi ključna reč bila disciplina, zato je moj savet da sebi postavite cilj prema kome treba da krenete polako, ne žalite se i na kraju će se isplatiti. Četvorka je broj koji retko ko može da nosi ili da se izbori, nemojte zabušavati ili, još gore, varati. Četvorka sankcioniše najstrašnije, ali ako ste u ovom periodu vredni i pošteni, ona će vas nagraditi za ceo život.

Lekcija u broju 5 – Ovde treba rizikovati, i sve što se desi, prihvatiti kao još jedno iskustvo više i ići dalje. Ključna reč je promena, zato menjajte sve što možete jer više nego ikada možete osetiti slobodu. Period uspona, padova i avantura, jer moguća su iznenadna putovanja kao i nenadani novčani dobici.

Lekcija u broju 6 – Vreme je za ljubav, ali, da biste mogli da je pružite, morate sebe da zavolite i prihvatite. Dosta je bilo brižnosti za druge jer možete se osetiti emotivno praznim, pa su rastanci i razvodi u ovom periodu česti. Ako pak obratite malo više pažnje na svoje emotivne potrebe, lako možete sresti svoju srodnu dušu, zato što je ovo period kad su ljubav i vaše mesto u društvu najbitniji.

Lekcija u broju 7 – Ključna reč je nerazumevanje, bar što se tiče svakodnevne komunikacije s najbližima. I savet je da se povučete u sebe, meditirajte, čitajte, preispitajte veru u sebe i u Boga, što da ne? Najpovoljnije je za učenje i usavršavanje, naravno, ukoliko ste u mogućnosti jer ovo nije vreme kad novca ima u izobilju.

Lekcija u broju 8 – Ako je četvorka period žetve, onda je osmica period setve, kako ste radili tako vam se vraća. Pa ipak, dobar period za brzu i laku zaradu, ali novac klizi iz ruku. Ostavljate veliki utisak na suprotni pol, mada je ovde sve zabava i avantura. Takođe, izbagavajte zvanične institucije i nikako ne ulazite u sudske procese.

Lekcija u broju 9 – Period mira i prihvatanja, oprostite svima i oprostite sebi. Sada se sve dešava s razlogom, i dobro i loše. Ovaj period se ne može nazvati ni dobrim ni lošim godinama, jednostavno vreme leti i uglavnom se ponavljaju neke ranije situacije, pa eto šanse da se popravi šta se popraviti može.

Podeli s drugima