Lična nedelja


Najlakši način da predvidite kakva će biti nedelja pred vama, vaša lična nedelja


Dragana Živković

Iz naslova možete videti da se radi o nedeljama u jednom mesecu, a one počinju ponedeljkom, odnosno datumom koji taj dan nosi. Broj koji nosi određena nedelja nema veze s brojem meseca (pogledajte ovde i ovde) u kome smo, i otuda se često može desiti da, iako je dobra godina a mesec po prognozi još bolji, nama baš nešto ne ide glatko. Kako će se situacija razvijati, zavisi još i od broja nedelje u kojoj smo, kao i od broja dana u kome smo.

Broj nedelje u kojoj smo izračunava se na sledeći način:
– osoba je rođena 25. 4. 1984. godine i njen bioritamski broj se dobija sabiranjem broja dana i broja meseca, 25+4=29=2+9=11=2 (izračunavanje bioritamskog broja pogledajte ovde)
– sledeći nastupajući ponedeljak je 25. 12. 2017 .godine, i ponovo sabiramo dan i mesec 25+12=37=1
– na kraju sabiramo bioritamski broj osobe i bioritamski broj ponedeljka – 2+1=3, i dobili smo da je nastupajuća nedelja za ovu osobu u broju 3.

Nedelja u boju 1 – Nedelja u kojoj u sebi osećate ogromnu energiju i zato gledajte da je pravilno usmerite kako najveći deo ne bi otišao na nervozu i bespotrebne rasprave. Nekako će se i okolnosti namestiti same od sebe pa ćete uvek imate neke akcije u planu. Ako naiđete na neku prepreku nemojte odustajati jer vam je ovo povoljan period. Nedelja je najbolja ako u njoj započnete nešto novo, za organizaciju i za samu odradu. Izbegavajte sukobe s okolinom, vaš ritam je teško pratiti i najbolje je da ućutite, zavrnete rukave i radite.

Nedelja u broju 2 – Kako je ovo promenljiv broj, takva je i nedelja pred vama, zato usporite i gledajte da samo održite postojeće stanje. Niste u mogućnosti  puno da utičete na događaje jer će oni više uticati na vas. Ovo je i sudbinska nedelja, i sve ono od čega ste bežali ili ono što priželjkujete doći će vam samo. Zapamtite da događaji iz ove nedelje mogu bitno uticati na vašu budućnost i zato se savetuje oprez jer će se dešavati i lepo i ružno. Čuvajte se stresa i probajte što više da delujete diplomatski i kao timski igrač, a samostalne akcije odložite za neki srećniji period.

Nedelja u broju 3 – Period u kome čak i oni najtužniji osećaju u sebi određenu dozu optimizma. Izađite među svet jer sada u sebi imate onu podsticajnu energiju koja deluje razoružavajuće na okolinu. Puni ste ideja, poletni i mislite da ništa nije nemoguće. Tu je i caka, sad možete da napravite neke velike greške koje vam kasnije mogu  zagorčati svakodnevicu jer sada ste sve samo ne realni i ne donosite racionalne odluke. Najpametnije je biti umeren u svemu a najviše u emocijama zato što vam se vrlo lako može desiti da nedelju počnete s oduševljenjem a završite razočarani. Najviše pazite na to šta izgovarate, ima zlonamernih ljudi koji su u ovom periodu baš na vas koncentrisani i mogu da zloupotrebe vaše reči, da ne bi na kraju i pored vaše dobronamernosti ispao samo ružan trač.

Nedelja u broju 4 – Od jutra do večeri bićete pretrpani obavezama i ne samo to, koliko god radili poslovi će se gomilati još više. Pritom para nigde nema, a nepredviđenih troškova i dugova čitava kamara, a vi nikako ne pokušavajte da izbegnete plaćanje jer je vrlo važno sve isplatiti da ne bi kasnije koštalo duplo više. Traži se poštovanje zakona i propisa, i sve što možete završavajte pre vremena jer ove nedelje dan najkraće traje. Čuvajte se i nezgoda, a ono malo slobodnog vremena koje budete imali iskoristite za odmor zato što na kraju nedelje možete imati zdravstvene probleme zbog iscrpljenosti. Mogući su porodični problemi, neka ružna dešavanja u okviru porodice, kao i problemi emotivne prirode. Ali sve što budete odradili višestruko će vam se vratiti, i neka vam to bude najveća uteha u ovom periodu koji, srećom, traje samo osam dana. Čuvajte se krađa!

Nedelja u broju 5 – Nedelja za opuštanje, za izlaske i provod, kao i za mnogobrojne kontakte koji služe samo za opuštanje. Ukazaće vam se prilika i za kraći put gde možete uklopiti lepo i korisno, nemojte to propuštati. Ove ste nedelje baš avanturistički raspoloženi, pa se možete upustiti u neki površan flert ili vezu. Ako ste prethodnog meseca dobro potegli, ovaj je za uživanje u plodovima tog rada, ali ako ste nešto uspeli da izbegnete, ovog puta se nećete izvući. Najjači utisak koji imate ove nedelje je taj što vas ne drži mesto, pa se prepustite tome, slobodno se opustite i živite bez nekih posebnih planova. Naravno da neke važne stvari ne treba ispuštati iz vida jer vam se može desiti neki previd koji nikako nije poželjan, kao i gubljenje stvari.

Nedelja u broju 6 – Vreme koje treba da posvetite nekome kome ste potrebni, opet dosta obaveza ali ovog puta radi drugih. Dobra je za finansije, očekujte neke sitne dobitke, a dobra je i za posao, možete naći bolje plaćen ili bar upoznati ljude koji vam na tom polju mogu dosta pomoći. Ono po čemu se ova nedelja pamti jeste ljubav, ona partnerska, i često je ovo period kad se neke ljubavi završavaju a neke počinju. Kako god bilo, kod vas se dešava u pravo vreme. Osetićete potrebu i za sređivanjem svog izgleda kao i za promenom dosadašnjeg imidža, što će biti dosta uspešno i primećeno, i zato se nemojte čuditi komplimentima koje dobijate sa svih strana. Lepa nedelja osim ako se izuzmu moguća stresna dešavanja na emotivnom planu.

Nedelja u broju 7 – Ovu nedelju uglavnom nazivaju nedeljom nervoze, ali se ne bih složila, pre će ovo biti period kad čovek oseća neku tugu u sebi kojoj ne zna poreklo, i kad se povlači u sebe radi preispitivanja. Psihički najteži period jer nemate snage ni za sebe a kamoli za druge, pa gledajte da se osamite pod nekim izgovorom i uz šetnju ili muziku napunite baterije. Sada ste ranjivi i nemojte dozvoliti da vas iko koristi, nego zauzmite čvrsto svoj stav i ne obraćajte pažnju na tuđe mišljenje. Ovu nedelju zna da obeleži i depresija zbog nezadovoljstva emotivnim životom, i to može biti  problem, kao i finansije. Najbolje je da vreme utrošite na čitanje, proučavanje ili još bolje – upišite neki kurs.

Nedelja u broju 8 – Mirna i opuštena nedelja u kojoj sve teče fino i glatko, i vrlo dobar period za finansije, više dobitaka s više strana. Sve u čemu ste kasnili s odradom sada se završava i uglavnom po vašoj želji. Ovo je nedelja u kojoj osećate i svoju erotsku stranu, pa se opustite i prepustite, biće to za pamćenje. Imate u sebi energije, ali podsvesno usmerene ka riziku, ka provokaciji, međutim, nemojte biti agresivni niti skloni incidentima. Osmica sve daje samo pod uslovom da ne varate, ne lažete i da ne pokušavate ništa „kvarno“ jer u tom slučaju kažnjava. Pored dvojke, i osmica je sudbinski broj u smislu da mimo naše volje postavlja stvari na svoje mesto, ali na jedan pravedan način, te neki put ume da bude surova.

Nedelja u broju  9 – Devetka uvek učini da ispadnemo iz koloseka, da odložimo neke poslove ili odmor, a sve to radi završavanja nekih ustajalih životnih problema ili raznoraznih rezova koje treba srediti da bismo mogli dalje. To vam je onaj osećaj prepunjenosti kad imate utisak da ćete svakog trenutka pući jer dalje ne ide i ne može više tako. Ume ovo da bude bolno i da stvori glavobolju, ali sve što budete sada okončali umanjiće potencijalne probleme u budućnosti. Nebitno je da li su u pitanju veza, posao ili prijateljstvo. Ako tako krenete od početka nedelje, videćete da se bez obzira na bol osećate lakše i da već u glavi nesvesno pravite planove kako dalje.

Podeli s drugima