Numerologija: Metoda predviđanja – Ponovljeni lični meseci


Oktobar, novembar i decembar u istim su brojevima kao januar, februar i mart, i kao ponovljeni meseci ukazuju kakva će nam biti cela sledeća godina


Dragana Živković

Nastavljamo s daljim objašnjenjem ličnih meseci (pogledajte ovde kako da ih izračunate), preciznije, u fokusu su nam tri preostala meseca u godini: oktobar koji je u istom broju kao i januar, novembar koji je u istom broju kao i februar, i decembar koji je u istom broju kao mart. Ova tri meseca imaju dvostruko značenje – prvo je to što donose priliku da neke započete poslove dovršimo ako smo bili sprečeni tokom godine, ali ovog puta u našu korist i, što je važnije, sve to našom slobodnom voljom. Naravno da to ne znači da je ishod uvek pozitivan, ali je najvažnije da smo to odradili svesno i da ponovo određene situacije držimo pod kontrolom. Drugi važniji značaj ova tri meseca jeste taj što se u njima nazire i prepoznaje kakva će nam biti cela sledeća godina. Zato dobro obratite pažnju na njih i na vreme uočite poteškoće koje su moguće u sledećoj godini kako biste na vreme reagovali i ublažili određene neugodnosti koje svaka godina nosi sa sobom ili prepoznali blagodeti u kojima ćete uživati.

Ponovljeni mesec u broju 1 – Ponavljam da je u numerologiji broj uvek isti gde god se nalazio, i tako i ovde jedinica daje neku novu snagu i volju da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Ako se kojim slučajem nalazite u godini devetke, to je neophodno jer, da biste nastavili dalje bez poteškoća, morate staviti tačku koliko god to bilo teško. Zato stisnite zube i iskoristite povoljne vetrove koji duvaju samo za vas i rešite koliko god da boli jer će vam se isplatiti iduće godine. Jedinica je dobra jer donosi zdrav razum i logiku, nemojte podleći nervozi nego budite strpljivi, prekinite sve ružno i mučno, napravite nove planove na osnovu zdravog razuma i logike, i krenite s promenama.

Ponovljeni mesec u broju 2 – Ako se nadovežemo na prethodni mesec, onda je vreme da prihvatimo da neke stvari, koliko god nam smetale, nisu još spremne za promenu, i dodala bih samo da su one ujedno i ono što nam može predstavljati problem i kočnicu iduće godine. Kako je u pitanju dvojka, ne bi bilo loše da potražite negde pomoć ili možda samo savet kako da ublažite moguće poteškoće. Ovo je dvojka, i ona traži strpljenje i saradnju, jer ste neodlučni i usporeni, ali nemojte se mnogo uzbuđivati. Ovog meseca ništa ne zavisi od vas i stvari se dešavaju same od sebe, vi samo budite pažljivi s novcem. Jedino ako vam je zdravlje poljuljano, nemojte oklevati jer dvojka je sudbinski broj, i neke bolesti se mogu izmaći kontroli. Koliko god vam se zdravstvene smetnje činile bezopasne, nemojte ništa prepuštati slučaju.

Ponovljeni mesec u broju 3 – Kao i svuda, i ovde će trojka doneti opuštanje jer ste mnoge stvari postavili na pravo mesto. Ovo je mesec emocija, i neko ko vam se svideo početkom godine može sada slobodno ušetati u vaš život jer ste svesni da nije idealan. Možda ćete biti malo razočarani njegovim manama, ali niko nije savršen. Ovo je i mesec kad treba prekinuti s lažnim i licimernim prijateljima koji vam u budućnosti mogu doneti više štete nego koristi, a ukoliko imate problem s nekim od starih i dugogodišnjih prijateljstava, nemojte ni tu oklevati da stavite tačku i udaljite se. Samo je pitanje vremena kad jedno drugo možete ozbiljno povrediti. Ja bih vam savetovala da se okrenete sebi iznutra i radite neke stvari koje vama lično pričinjavaju zadovoljstvo. Budite kreativni i neko će to zapaziti.

Ponovljeni mesec u broju 4 – Ova ponovljena četvorka ne mora vam biti teška kao ona prva, ali ipak budite oprezni, pogotovo kad su u pitanju zdravlje i finansije, u smislu da se ne zadužujete, ali i da nikome ne pozajmljujete novac. Mesec će biti naporan jer će doneti potrebu za izcrpljujućim radom, ali će on ovoga puta biti priznat od nekog autoriteta, i to vam je prilika za napredak ali i finansijski dobitak. Obratite pažnju na onaj segment života u kome imate najveći problem, jer će vam se on ponavljati konstantno u godini koja dolazi. Ako se u običnom mesecu četvorke savetuje da se uzdržavate od svađa s emotivnim partnerom, ovog puta je suprotno – gledajte da sve probleme rešite i da ništa ne ostavite za kasnije jer će vam to onda u budućnosti doneti udaljavanje jedno od drugog. Dođe li do prekida veze, nemojte puno žaliti, razlike su ogromne i niste jedno za drugo. Dodala bih još jednu stvar: ponovljeni mesec četvorke često ume da nas nagradi ulaskom u naše živote nekih kvalitetnih ljudi, nebitno da li se radi o poslu, prijateljstvu ili ljubavi.

Ponovljeni mesec u broju 5 – Mesec koji može biti lep u smislu rasterećenja od prethodnog, ali to rasterećenje nije uvek glatko, nego naprotiv, može doneti problem koji treba da rešavate verbalno kako biste isterali svoje. Nepredvidljivo u svakom slučaju, i najavljuje neke nove stvari i ljude koji mogu obeležiti vašu narednu godinu. Nikako vam neće biti dosadno, menjaćete planove svaki čas, ali petica voli da rizikuje, zato se opustite. Družite se i zabavljajte, i u jednom trenutku se može pojaviti osoba koja možda nije za ceo život, ali koja vam može pružiti nešto od onoga što se pamti celog života jer ispunjava sve vaše skrivene želje. Koliko god bilo zabranjeno ili vam se činilo neostvarljivo, slobodno se upustite u vezu, samo se nemojte zaljubljivati.

Ponovljeni mesec u broju 6 – Sem porodičnih problema koji su bili u najavi početkom godine, ništa drugo vam ne može doneti zlo. Jedan od najlepših meseci ne samo u godini nego u celom devetogodišnjem ciklusu. Čak i ti porodični problemi ne bi trebalo da budu u vezi s nekim velikim razlazima, nego su više u smislu brige i davanja podrške, bilo emotivne ili materijalne. Ali zato, ako je u pitanju ljubav, eto prilike da u život uđu kvalitetne osobe koje vam u potpunosti odgovaraju i s kojima možete provesti dobar ostatak života. Ako je u pitanju posao, eto šanse za napredovanje u karijeri, za nalaženje dobrih poslovnih partnera, a svaki vaš trud će biti nagrađen i priznat.

Ponovljeni mesec u broju 7 – Neke situacije i nedoumice koje ste imali početkom godine ponovo vas bacaju u razmišljanje, ali ovog puta više osluškujete sebe i preispitujete se šta je ono što bi vam odgovaralo i činilo vas zadovoljnim. Razlika između one sedmice na početku godine i ove sada, velika je. Dok ste ranije bili više zatvoreni i u problemu s okolinom, ovog puta ste pomireni sami sa sobom, imate čvrst stav i otvoreno ga pokazujete. Sukobi i nerazumevanje okoline i dalje su mogući, ali ako budete istrajali u svome, prestaće. Veoma dobar mesec na intelektualnom planu, za polaganje ispita, za učenje i objavljivanje stručnih radova, s tim što je vrlo verovatno da ćete biti adekvatno nagrađeni. Ovo je mesec kad sve odluke donosite pribrano i zrelo, a jedini problem koji možete imati jeste hronični nedostatak finansija i zato budite oprezni i štedljivi.

Ponovljeni mesec u broju 8 – Pored dvojke, i osmicu često nazivaju sudbinskim brojem. Dok je mesec u broju osam s početka godine donosio uglavnom pozitivne događaje i prijatna iznenađenja, ovaj ponovljeni može nekad biti gori i crnji od meseca u broju četiri. Dakle, sve ono što ste smuvali, zaradili nepošteno ili sakrivali, dolazi na naplatu. To isto važi i za sve ono dobro što ste odradili u prethodnom periodu, jer osmica tada donosi nagrade u vidu priznanja i novčanog dobitka. Osmica je broj koji donosi maksimalno ostvarenje na materijalnom planu, ali i pojačanu čulnost, pa ćete biti primamljivi za suprotan pol, ali ćete i vi reagovati na njih. Trebalo bi da znate u vezi s osmicom da je to broj koji daje opuštenost u većoj meri nego što je preporučljivo i navodi ljude da vuku pogrešne i plitkoumne poteze, zato u ovom mesecu budite oprezni. Obično finansijska situacija tog meseca daje sliku kako ćemo materijalno stajati cele iduće godine.

Ponovljeni mesec u broju 9 – Sve ono što ste naslućivali na početku godine da nije kako treba i da je možda došao kraj, sada će se još više potvrditi, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Ovo vam je ujedno i poslednja šansa da uvedete red u svoj život i raskrsite sa stvarima koje vas koče i vuku unazad. Niste više toliko u haosu i počinjete mnogo jasnije da posmatrate svet oko sebe, pravite planove za sledeći period, ali ništa ne počinjite.

Podeli s drugima