Supernova u Filharmoniji


U Beogradu na Kolarcu 28. i 29. decembra, u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu 30. decembra – filharmonijska Supernova


Za manje od tri dana, još krajem novembra, rasprodati su svi novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije. Ljubitelji koji su bili najbrži slušaće superheroje iz holivudskih filmova 28. i 29. decembra na beogradskom Kolarcu, kao i u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, 30. decembra. Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije i ove godine počinju u istom terminu – od 20 časova.

Za kraj 2017. godine, Filharmonija predstavlja superheroje iz holivudskih filmova, a koncerte predvodi omiljeni dirigentski šoumen – Alan Bjelinski. Zajedno sa filharmoničarima, Bjelinski će muzički predstaviti dobro poznate heroje iz holivudskih filmova kao što su Supermen, Betmen, Spajdermen i mnoge druge. Dobro poznat publici koja prati novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije, ovaj svestrani muzičar koji dolazi iz Hrvatske predvodio je nezaboravne Vesele šezdesete i sedamdesete i Disko Filharmoniju ranijih godina.

Podeli s drugima