Broj srca dobijamo sabiranjem samoglasnika iz imena i prezimena, i svođenjem na jednocifren broj


Dragana X Živković

Za izradu numerološke karte potrebni su nam lični, bioritamski i generacijski broj, koje dobijamo iz datuma rođenja i koji su nam potrebni za numerološki kôd, kao i broj imena (ime i prezime), koji nam je polazna osnova za brojeve – srca, ličnosti, mentalnog, fizičkog i emotivnog nivoa, sudbine, zenita i intuicije.

Uzimamo isti primer da bismo videli kako praktično izgleda izrada numerološke karte. Koristi se  tablica data prošlog puta gde svako slovo zamenjujemo određenim brojem:

V L A D I M I R   S T E V O V I Ć

1 7 1 6 4 9 4 5  6 8 9 1 3 1 4 5

Broj srca kazuje: kako i na šta emotivno reagujemo i gde nam je srce najsrećnije. Možemo to definisati i kao mesto gde nam je duša najmirnija. Sabiramo samoglasnike iz imena i prezimena – 1+4+4+9+3+4=26=8 (u numerologiji se radi  s jednocifrenim brojevima).

Ovde je srce u broju osam i ova osoba voli sve sama da odrađuje, brzopleta je i voli da drži sve konce u svojim rukama, a u ranijoj analizi se pokazalo da voli moć. Trebalo bi da se malo prizemi i da ima poverenja i u druge, da sarađuje s njima i shvati da nije svemoćna, kao i da se ponekad može osloniti na njih.

Srce u broju 1 – hrabrost je vaše drugo ime i vi živite punim plućima kad je u pitanju nešto novo ili kad idete ispred svog vremena. Nikako vam ne odgovara mirovanje, kad sve ide nekim ustaljenim tokom i redom.

Srce u broju 2 – volite mir i harmoniju, ali kompromis nekad nije poželjan i ne nudi rešenje. Morate ponekad da budete hrabri i da tražite svoje, a kad to dobijete, možete da nastavite da uživate u svom miru.

Srce u broju 3 – trudite se da uvek budete pozitivni i nasmejani i da sa što manje strogosti posmatrate sve oko sebe. Imate dozu originalnosti i kreativnosti, pa primenite to na svakodnevicu i videćete kako se poslovi bukvalno odrađuju sami od sebe.

Srce u broju 4 – vi i ne znate da volite red, disciplinu i da ste uživate kad prema nekome ili nečemu osećate odgovornost. Ali nekad morate malo da se opustite, bar neko vreme dok ne napunite baterije.

Srce u broju 5 – volite život, volite da putujete, upoznajete ljude i kulture, da imate veliko i veselo društvo oko sebe, da uživate u deci i s njima. Volite  da učite i čitate, samo su promene ono što vas čini živima.

Srce u broju 6 – najbitniji su vam porodica i međuljudski odnosi, tu je vaše zadovoljstvo, ali morate biti jaki i svesni da ne može uvek biti idealno, da ponekad mora doći do rasprave. Uživate u čulnom i materijalnom, najveći ste hedonista.

Srce u broju 7 – ovde je srce najsrećnije u svom svetu i kad ima bogat duhovni život. Morate da imate neku vrstu vere koja vam pomaže da lakše prolazite kroz ovaj život pun nepravde i nesreće. Nije u vašim rukama mogućnost da ispravljate tuđe greške i delite pravdu, nemojte se time opterećivati. Radite na sebi i svom usavršavanju, to je jedini način da osetite mir koji je vama od svih brojeva najpotrebniji.

Srce u broju 8  – volite moć, volite sve sami da odrađujete, spustite se malo na zemlju jer i od boljeg ima bolji.

Srce u broju 9 – za vas ne postoji nepoznato i neobjašnjivo, vi sve znate i zato bi trebalo da imate malo više milosti, razumevanja, da praštate onima koji su zalutali i zabludeli, osećaćete  se bolje. Malo razmislite o ovome i uvidećete da je do vas teško stići i niko vas ne može povrediti koliko on hoće nego koliko mu vi dopustite. Još jednom da kažem: devetka, gde god se nalazila, štiti, ali s druge strane i ograničava, jer vi delujete nedodirljivo.

Podeli s drugima