SlovoPres na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga 2019. godine


Sva naša izdanja, ukupno ih je do sada 18, četiri autora koji će potpisivati svoje knjige, na istom mestu kao i ranije na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga


Na ovogodišnjem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga SlovoPres je opet na istom mestu.

SlovoPres na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga 2019. godine

 

Od prošlogodišnjeg do ovogodišnjeg Sajma knjiga SlovoPres ima šest novih izdanja, ukupno 18. Sva izdanja čekaju vas na štandu SlovoPresa. Dobro došli!

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2013

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.

Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana za 300 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji po ceni od 1.200 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2014

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana za 300 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

U Lubenici bez snova, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima. Na 144 strane za 450 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

 

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2015

Miljin kuvar – Kolekcija 2015.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2015. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 790 recepata na 520 strana za 300 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Pitao bih. Koga da pitam (inženjerske priče), Milan Pajević

Pitao bih. Koga da pitam? (inženjerske priče), Milan Pajević

Finim humorom a britko i pitko, odlazimo u neke druge, nama možda i agzotične destinacije, preko aktera priča upoznajemo se s mentalitetima zemalja u kojima naša, nekad mnogo veća i moćnija država, radi i gradi. Možete je kupiti za 500 dinara. Više o knjizi ovde i ovde.

 

 

Miljin kuvar – Kolekcija 2016.

Miljin kuvar – Kolekcija 2016.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2016. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 683 recepta na 520 strana za 300 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2016. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 683 recepta na 520 strana za 300 dinara.

Bez poente, Radica Milovanović

Kratka forma, humor, interesantan slikovit jezik i, najviše od svega – šarmantan duh Beograda i u najtežim momentima, odlikuju knjigu priča Bez poente. Cena: 600 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

 

Miljin kuvar – Kolekcija 2017.

Miljin kuvar – Kolekcija 2017.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2017. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 677 recepata na 520 strana za 300 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Kako uspeti u korporaciji i ostati normalan, Nataša Kažić

Ideja vodilja je raditi u skladu sa sopstvenim vrednostima. Ako ih izgubite iz vida, moguće je da napredujete u korporaciji, ali nikad nećete postati lider. Akcenat je na uspeti i ostati normalan. Cena 990 dinara. Više o knjizi ovde.

 

Nacionalne kuhinje

Miljin kuvar – Nacionalne kuhinje: Srbija, Grčka, Francuska, Italija

U četiri izdanja, na 208 strana – 305 recepata. U knjižarama je 330 dinara, na Sajmu knjiga je na popustu i košta 200 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

„BROD Život i rad na kruzeru” – Tamara Vuković (SlovoPres)

BROD Život i rad na kruzeru, Tamara Vuković

Knjiga koja je provukla veliku pažnju onih koji se spremaju da počnu s radom na kruzerima, ali i svih drugih koje zanima da zavire u lavirint događaja na velikim prekookeanskim brodovima poput ogromne korporacije, i da se upoznaju s lepotama predela i gradova diljem naše planete. Cena 600 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Priče ispod trešnje - Ana Vranić Gajić

Priče ispod trešnje, Ana Vranić Gajić

Knjiga kratkih priča koja odslikava život u Srbiji danas, ali se osvrće i na bogato etnološko nasleđe. Cena 750 dinara. Više o knjizi ovde.

Autorka će potpisivati knjige u ponedeljak, 21. oktobra, na štandu SlovoPresa, 16.00-18.00 časova.

Da li je budućnost nameštena utakmica? (SlovoPres) - Nataša Kažić

Da li je budućnost nameštena utakmica?, Nataša Kažić

Iako bi se po naslovu moglo zaključiti da je tema budućnost, mada na neki način i jeste, knjiga se u stvari bavi sadašnjim trenutkom jer, kako autorka kaže „budućnost je sada“. Izuzetno zanimljivo štivo s dubokim uvidima o poslovasnju uopšte. Cena 1.190 dinara. Više o knjizi ovde.

 

 

Na ivici neba (SlovoPres) – Danijela Nenadić

Na ivici neba, Danijela Nenadić

Život koji se odvija unutar 23 stana jedne zgrade na periferiji grada, ali se i preliva napolje i utiče posredno i neposredno na sudbine drugih ljudi. Cena 600 dinara. Više o knjizi ovde.

Autorka će potpisivati knjige u sredu, 23. oktobra, na štandu SlovoPresa, 17.00-19.00 časova.

 

 

Adem zvani Krst - Mirsad Pašović

Adem zvani Krst, Mirsad Pašović

Knjiga koja je u BiH izašla u dva izdanja, sada i u Srbiji. Put momka koji je braneći ono što se mora braniti dospeo u popravni dom, iz koga je pobegao i nastavio život u Evropi idući s jednog na drugo mesto, ali nikad ne zaboravljajući svoju Bosnu. Dostigao je najviše visine uspeha, ali i padao najniže što se može. Cena 700 dinara. Više o knjizi ovde.

Autor će potpisivati knjige u utorak, 22. oktobra, na štandu SlovoPresa, 17.00-19.00 časova.

 

 

Priče iz Čudesnog vrta

Priče iz Čudesnog vrta, Olivera Karan

U Banatu postoji jedan vrt, po svemu čudesan, pa je dobio i naziv Čudesni vrt. Tamo drveće, cveće… sve rastinje razgovara među sobom, i svi zajedno s jednim vrapcem koji ih obilazi jer je pokretan, i s Bunarom želja, i s ježom… Lepo šaroliko društvo. Stanovnici vrta nadenuli su ime onoj koja brine o njima – Blaga. Blagi dolaze u goste unuci. Cena 750 dinara. Više o knjizi ovde.

Autorka će potpisivati knjige u petak, 25. oktobra, na štandu SlovoPresa, 16.00-18.00 časova.

 

Podeli s drugima