Moć i nemoć organizma – Staniša Stojiljković (Laguna)


Usaglašavanjem moći i nemoći organizam možete dovesti do nivoa retoksikacije, samoovladavanja, odnosno do optimalnog stanja


Da li nekad razmišljate o tome kako naš organizam uopšte radi? Kakav je bilans energije u našem organizmu? Koliko hrana putuje u njemu? Koje su njegove samoisceliteljske moći?

Objedinjujući naučna dostignuća, tradicionalnu medicinu i lekarsku praksu, knjiga Moć i nemoć organizma Staniše Stojiljkovića otkriće nam lako razumljivim jezikom i uzbudljivim pripovedanjem čudesne tajne metaboličkih i biohemijskih procesa koji se u nama odigravaju.

„Čuvar svog zdravlja može postati samo onaj ko, uz uvažavanje postignuća savremene tehnologije, poznaje opšte principe po kojima funkcionišu različiti organi i sistemi u našem telu. Moć i nemoć našeg organizma su dva polariteta koja određuju staze našeg života. Uzajamnim usaglašavanjem moguće je dovesti stanje organizma do nivoa retoksikacije, samoovladavanja, odnosno do optimalnog stanja“, smatra autor.

U knjizi ćete naći konkretne primere: šta se sve odigrava u organizmu kad unesemo hranu ili vodu, šta nas konkretno i kako truje, kako se pročišćavamo i šta treba da radimo da bismo se dobro osećali…

moć i nemoć organizma

Knjiga Moć i nemoć organizma ne pruža instant rešenja. Njena suština je u tome da čitalac sazna kako funkcioniše njegov organizam i da zahvaljujući tom znanju sam osmisli svoj svakodnevni život i ishranu.

Prof. dr Staniša Stojiljković je stručnjak iz oblasti biohemije i član Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika. Sertifikovani je predavač iz oblasti Ekologija organizma Zdravstvenog saveta Srbije. Autor je knjiga Moć gline, Mršavljenje i detoksikacija, Nadimanje i gasovi… Autor je i Intenzivnog programa detoksikacije i oporavka organizma, koji je do sada koristilo više od 5.000 učesnika.

Knjigu Moć i nemoć organizma možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

 

Podeli s drugima

You May Also Like

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *