Sinastrija istih bioritamskih brojeva


Zbir istih bioritamskih brojeva daje broj koji se unekoliko razlikuje od zbira različitih bioritamskih brojeva


Dragana X Živković

Prošli put smo videli kako se slažu određeni bioritamski brojevi. Reč je o sabiranju, samo treba sabrati bioritamske brojeve. Međutim situacija se unekoliko menja ukoliko su bioritamski brojevi isti. Na primer, ako je zbir bioritamskih brojeva 6, on može da bude zbor brojeva 1 i 5 ili 2 i 4 ili… ali on u sinastriji nije ista šestica kao u slučaju da je zbir bioritamskih brojeva 3 i 3, odnosno istih bioritamskih brojeva.

Podsećam vas da se bioritamski broj dobija sabiranjem dana i meseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – sabiramo 15+5 =20 i svodimo na jednu cifru; to je 2+0=2.

5+5=1 – Dve petice imaju problem kako jedna drugoj da ne ugroze slobodu. To znači da moraju da se potrude da im veza bude što dinamičnija, a to je moguće kroz što više izlazaka, putovanja i druženja s ljudima. Idealno bi bilo da pored zajedničkog svako pride ima svoj svet.

1+1=2 – Na ovom primeru se najbolje vidi kako jedan drugog mogu blokirati i kako sudbinska veza nije idealna. Dve jedinice su ambiciozne, žele sve da drže pod komandom i kontrolom, i nimalo nisu slatke ako im nije po volji. Neće uvek igrati pošteno, vodiće se borba za prevlast i uvek će neko nekoga iskorišćavati. Da bi se lakše i lepše živelo, potrebno je više međusobnog poštovanja i uvažavanja.

6+6=3 – Bioritamske šestice su najšarmantnije i vole sve što je u vezi s ljubavlju i emocijama. One jedna drugoj ugađaju, a dom i porodica su im na prvom mestu, brižni su roditelji. Ne valja samo što su oboje pasivni i teško se pokreću ka spoljnom svetu, i tu lični broj može dosta pomoći da veza bude blizu idealne.

2+2=4 – Veza je više za posao jer oboje mogu jedno drugo motivisati za težak i iscrpljujući posao koji će trajati. Kada je u pitanju ljubav, već je malo teže jer četvorku uvek nešto ograničava, pa partneri vremenom mogu jedno drugome postati teški.

7+7=5 – Najbolje za prijateljstvo, mogu dugo pričati i razmenjivati mišljenja i savete, ali samo ako su u pitanju odvojeni životi ili seksualna avantura. Svakodnevno viđanje uzima danak jer su dosta zatvoreni po pitanju intime i lako su uvredljivi. Odlična kombinacija za bilo kakvu vrstu kreativnog posla.

3+3=6 – Ovo je možda jedina šestica u sinastriji koja je naporna i puna trpljenja. Prvo, ovo su osobe koje puno pričaju i obećavaju, ali su slabi kad su dela u pitanju. Impulsivni su, i, bez obzira na emocije, na kraju će doći do problema koji mogu odvesti u neverstvo. Da bi porodica opstala, jedan uvek mora da popusti, a ko će to biti, pokazaće se u ličnom broju.

8+8=7 – Veza koju je najbolje izbeći, ništa ovde nije kako treba. Opušteni su, pomalo lenji i nezainteresovani. Oboje vole seks, moć i novac, i po nekom nepisanom pravilu po pitanju seksa drugi su za njih uvek tu, a ne oni za druge. Zato se svaka veza između ova dva broja, bilo prijateljska, poslovna ili emotivna, traumatično završava.

4+4=8 – Najbolje za poslovno partnerstvo jer su bioritamske četvorke okrenute ka praktičnom i materijalnom, a slabo ka emocijama. Finansijski stabilni ako se radi pošteno, ali, kako su u pitanju četvorke, neće to baš tako lako ići i ovde je opet potrebna žrtva. Ko će to biti, pokazaće lični broj.

9+9=9 – Oboje su jaki, izdržljivi i mogu čuda napraviti, jedino što ne mogu nikada jedno drugom predvideti poteze jer su zagonetni. Stalno su u nekim raspravama, ali to je više podsticaj i guranje da bi se išlo dalje i postiglo više. Ako sudbinski broj podržava ovu vezu, onda je ovo dobitna kombinacija.

Podeli s drugima