Najduža suši rolnica (50 m) u Srbiji


Kulinarski šou – najduža suši rolnica u Srbiji – uoči Dana sopstvenog poslovanja 10. oktobra, koji se obeležava širom sveta


Mladi kuvari, okupljeni oko Junior Chefs kluba svojim veštim umećem napravili su juče suši rolnicu rekordne dužine i njome počastili prisutne u distributivnom centru Metro na Vidikovcu.

Dan sopstvenog poslovanja osnovan je sa ciljem da se podrži preduzetnički duh, i kompanija Metro ga obeležava već drugi put. Ovaj kulinarski spektakl i prateće degustacije biće organizovani i u objektima u Zemunu (7. oktobra) i u DC Krnjača (9. oktobra). Metro poziva svoje kupce da u narednim danima posete distributivne centre i pruže podršku kuvarima u ovom poduhvatu veka.

U susret 10. oktobru, u svetu se pripremaju brojne specijalne akcije i ponude koje kreiraju svi preduzetnici koji učestvuju u obeležavanju Dana sopstvenog poslovanja. Besplatni desert koji će upotpuniti večeru za dvoje ili popust na usluge čišćenja, samo su neki od primera onoga što se može očekivati tog dana. Učesnici svoje ponude postavljaju na specijalnu onlajn platformu https://www.own-business-day.com/sr-rs/?customer&map, koja je u svim zemljama otvorena za javnost, ne bi li se preduzetnicima pomoglo da se lakše povežu sa svojim korisnicima. Metro Srbija u ovom trenutku u okviru platforme ima više od 1.000 kreiranih specijalnih ponuda.

Rolanje sušija kod 50. metra
Rolanje sušija kod 50. metra

Za suši rolnicu od 50 metara upotrebljeno je:

30 kg pirinča

13,5 litara pirinčanog sirćeta

1,3 kg soli

9 kg sećera

0,7 l mirina

700 g limuna

4 kg krabinih štapića

30 kg lososa

22 kg krastavca

4,4 kg ajsberg salate

20 kg avokada

4 kg crvene paprike

4 kg žute paprike

2,5 kg vasabija

400 listova nori algi

Ekipa koja je napravila duuugačkuuu suši rolnicu
Ekipa koja je napravila duuugačkuuu suši rolnicu
Podeli s drugima