Sa četvorkom sudbinska veza, s trojkom posao, s peticom prijateljstvo


Dragana X Živković

Tako čudne, zatvorene i nepredvidljive, okrenute više ka duhovnom nego materijalnom svetu, večita su enigma za svoje partnere. Bilo bi svima lakše kada bi partneri mogli da ignorišu njihovu nervozu i ćudljivost, i da se udube u njihovu dušu, tamo puno lepog može da se nađe. Nisu nešto srećne u ljubavi, ostaju večito neshvaćene, te su stoga najusamljeniji od svih brojeva. Još jednom bih istakla da su žene sedmice rođene za flert, a muške sedmice su ljubavnici na ceni, verovatno iz razloga što imaju jak seksualni nagon, pa je njihov ljubavni život bogat, ali vešto sakriven od javnosti.

 

Lični broj 7 i lični broj 1

Tako mnogo energije ima između ovo dvoje da i oni ponekad imaju osećaj da se guše. Ukoliko nema kreveta koji miri nepomirljivo, eto čestih svađa i raskida. Jedinica, koja je uvek aktivna i okrenuta praktičnim stvarima, nema vremena da se opterećuje nervozom i zatvorenošću svoje sedmice. Oni koji opstanu i prevaziđu ove probleme imaju vrlo kvalitetnu vezu koja je ispunjena i duhovno i materijalno. Poslovni i prijateljski odnosi su vrlo dobra kombinacija, uz jediničinu prodornost i sedmičinu duhovnost nema prepreke za njih.

 

Lični broj 7 i lični broj 2

Kad je u pitanju karmička veza kao što je ovde slučaj, veza ima vek trajanja, i nju napušta osoba koja prva naplati svoj dug. Dvojka jedina ume svojom strpljivošću da poruši zid koji je sedmica oko sebe napravila. U početku ima zaljubljenosti i poverenja ali i raznih opterećenja, i vremenom sedmica postaje sve nervoznija, a dvojka osetljivija. Oboje su zatvoreni i nikad svoje probleme ne rešavaju do kraja. Nekako na kraju uvek ispada da dvojka „svrati” u ovu vezu ne bi li nešto naučila i uvek prva prekida. I u prijateljstvu je slična situacija, samo što se do kraja međusobno poštuju, ali ih život uvek odvede na različite strane. Posao može da se odradi, međutim, ne na duže staze, jedino ako je u pitanju zajednički interes. Kako god da se okrene, sedmica uglavnom izvlači deblji kraj.

 

Lični broj 7 i lični broj 3

Pršti na sve strane od energije, ali kako je ovde jedinica u zbiru, nije ovo za ljubav, nema tu strasti. Ima potencijala samo za posao i druženje. Ova dva broja izuzetno se slažu na mentalnom nivou – sedmice koje su uvek pune naprednih ideja, s maštom i kreativnošću trojki dobitna su kombinacija. Jedini problem koji ovde trojka može da ima jeste sedmičina urođena nervoza koja tako često ume da joj zagorča dan, i njena zatvorenost koja čak i trojku može da ostavi bez teksta. Ipak, vremenom se trojka navikne na to, pa druženje i ortakluk mogu trajati dugo i biti izuzetno uspešni.

 

Lični broj 7 i lični broj 4

Evo sudbinske veze, što ne treba puno da čudi. Oboje su osobenjaci i imaju probleme u kontaktu s ljudima. I da, sedmica ne priča puno, i mada ima dosta nervoze u sebi, to četvorku ne dotiče baš puno. Jeste da u početku ide vrlo teško i ne razumeju se, ali kao da ih neka sila privlači jedno drugom. Kad njih dvoje uđu u vezu, onda se stvarno može poverovati da se ljudi spajaju ne bi li naučili nešto više o životu kroz svoju suprotnost. Sreća pa ih sudbina jedno drugom dovodi, i kada se dobro upoznaju, onda to počne sasvim fino da funkcioniše. Sedmica nauči da obuzdava svoju (ponekad ničim izazvanu) nervozu, spušta se na zemlju i počinje aktivno da učestvuje u realnom životu. Četvorka se produhovi, opusti se i shvati da nije sve u materijalnom. Veza je mnogo stabilnija i lagodnija ako se radi o muškarcu sedmici i ženi četvorki. Ova kombinacija nije poželjna za posao, teško da mogu da se dogovore, i zato nema potrebe gubiti vreme.

 

Lični broj 7 i lični broj 5

Kod zbira ličnih brojeva tri – događa se ljubav. Svaki broj ima svoju duplu stranu, druga strana trojke može da dâ i razočaranje, kao što je ovde slučaj. Radi se o dva broja koja jedno drugo duhovno ispunjavaju, i eto razloga za veliku zaljubljenost. To su vam oni parovi koji se u početku ne razdvajaju i koji stalno imaju jedno drugome nešto da kažu. Ali sedmica i njena zatvorenost i nervoza brzo izmore peticu. Petica je lukava i veliki manipulator, i sa sedmicom radi šta hoće, prevodi je žednu preko vode i uvek izvuče korist. Sem zabavljanja i avanture, ništa drugo nije poželjno. Poslovno mogu sarađivati, ali samo u okviru umetnosti ili nekog kreativnog projekta u vezi s društvenim dobrom. Klasičan ortakluk će više dobra doneti petici nego sedmici.

 

Lični broj 7 i lični broj 6

Dosta teška karmička veza, jedna od najtežih u numerologiji. Dok se kod karmičkih veza drugih brojeva problemi ispoljavaju u vezi s nekim spoljnim okolnostima, kod ovo dvoje problem je u njima samima. S jedne strane imamo veselu i otvorenu šesticu, a s druge zatvorenu i namrgođenu sedmicu. Šestica će u početku obigravati oko sedmice umišljajući da će uspeti da sruši zid koji je podigla sedmica, a sedmica će biti otvorena i zainteresovana sve dok ne bude sigurna da ju je zavela. I zato, zbog ogromne međusobne privlačnosti koju oboje u početku osećaju, sem avanture ništa drugo nije ostvarljivo. Kao prijatelji i poslovni saradnici ne mogu sarađivati jer su mnogo različiti. Sedmica najviše voli da boravi u nekim svojim duhovnim sferama, a šestica se mnogo više od nje bavi svakodnevicom. Samoj sedmici ovo nije problem i ona je zadovljna svojim partnerom, ali šestica će se sve više pored nje osećati usamljenom i po nekom nepisanom pravilu uvek će prva izaći iz veze.

 

Lični broj 7 i lični broj 7

Teorijski teško da ovo može da opstane dugo, sem telesne veze, između dvoje koji se bave običnim poslovima i žive normalnim životima. Kad se radi o ljudima koji su, nazovimo ih jednostavno – duhovno izgrađeni i koji se bave kreativnim poslovima, onda je ovo veoma dobra veza. Oni imaju zajednički jezik i razmisljaju na isti način. Ni jednom ni drugom nikad nije dosadno, ovaj odnos nosi sa sobom večita događanja i promene. Da bi opstali, bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili poslu, potrebno je vreme da što bolje upoznaju jedno drugo i, što je za sedmice najvažnije – steknu poverenje jedno u drugo.

 

Lični boj 7 i lični broj 8

Kako osmica predstavlja materijalno a sedmica duhovno, jasno je da je ovo jedna od lepih veza koja može trajati ceo život. Osmica je ta koja će nositi vezu i davati ritam, a sedmica će je savršeno dopunjavati svojom intuicijom. Nema savršenijeg partnera za osmicu, koja je brza, dinamična ali pomalo brljiva, uvek predvidi sitnice za koje se kasnije ispostavi da su bile sve samo ne to. Zato joj se u paru sa sedmicom to ne može desiti – sedmica je ta koja će detaljno razraditi svaki budući potez i onda pustiti da osmica odradi ostalo. Ono što može da poremeti ovu skladnost jeste osmičina navika da smuva i zataška, što kod pravdoljubive sedmice nikako ne može da prođe. Po mom mišljenju, iako je zbir šest dobar i harmoničan, nikada ne bih savetovala poslovni odnos.

 

Lični broj 7 i lični broj 9

Dosta česta kombinacija jer je ovo odnos koji odiše strašću i erotikom, neverovatna privlačnost koja zna da traje, pogotovo između žene sedmice i muške devetke. Devetka je nikad neće ostaviti na miru. Ovde se najbolje vidi svaka mana veze koja je u broju sedam, klasičan školski primer patološkog odnosa. Problem je sledeći – niko do kraja nikad neće otkriti svoje misli onom drugom. Čak i devetka mora nekad da se povuče zato što sedmica kao nijedan drugi broj može mnogo mrzeti, pa i mislima negativno uticati na devetku. Interesantno je što ima strasti i ljubavi, ali nema razumevanja, i koliko god se oboje trudili – ne ide. Zato se parovi koji ostaju u braku iz raznoraznih razloga, prećutno povlače svako u svoj svet jer jedino tako mogu opstati.

Podeli s drugima