S dvojkom prijateljstvo, sa četvorkom posao, s devetkom poslovni odnos


Dragana X Živković

Osmice su harizmatične. To su oni ljudi koji svojim prisustvom bacaju u senku sve oko sebe. Kakve su osmice u ljubavi, posle dužeg posmatranja, najtačnije je reći – svakakvi. Nije neki odgovor, ali je tako. Kad su zaljubljene, onda su vrlo požrtvovane i odane, ali taj zanos ne traje dugo i onda idu u krajnost, pa mogu biti čak i zle. Šta je glavni problem osmice u ljubavi? Smatram da imaju previsoke standarde, ne osvrću se baš puno na sebe, ali od druge strane očekuju maksimum. Idealan partner bi otprilike odgovarao sledećem opisu: solidno izgleda, izuzetan je ljubavnik, poseduje „teži“ bankovni račun i na kraju – avanturista je. Ovo je daleko od idealnog i takvog je teško naći. Zato bi sve osmice trebalo da znaju da nije tačno da se suprotnosti privlače već – kakvi smo mi, takvog partnera i dobijemo.

 

Lični broj 8 i lični broj 1

Najbolja kombinacija za posao, ali samo privremeno, odnosno dok su u pitanju zajednički interesi. Na duže staze je neizvodljivo jer jedinica ima potrebu da drži sve pod kontrolom, što osmicama nikako ne odgovara. Osmice su opuštene i nemaju samodisciplinu, kod jedinice to može da izazove bes. Nikako ne treba davati osmicama da vode računa o novcu. Na ljubavnom planu je bolje da se izbegavaju, ali ako i završe u braku, važno je da uvek imaju prećutni dogovor da ne nerviraju jedno drugo i da se nikad ne upuštaju u borbu oko moći. Osmica mora da shvati da je jedinica mnogo praktičnija i realnija, a jedinica mora ponekad da siđe s trona i da „proguta“ osmičine sjaj i harizmu. Tu nema pobednika – u borbi su u stanju da unište ne samo sebe nego i sve okolo.

 

Lični broj 8 i lični broj 2

Može da bude idealna kombinacija samo teoretski, s obzirom na to da se tako kaže svaki put kad zbir ličnih brojeva daje jedinicu. U praksi je to mnogo drugačije – nesigurna i brižna dvojka s opuštenom osmicom nikako ne može da se složi na duže staze, nema kvaliteta. Ukoliko je žena dvojka, uopšte nije dobro da se upusti u vezu s muškom osmicom zato što će je to skupo koštati, najviše materijalno. Uglavnom je dvojka ta koja na kraju, bez obzira na pol, prekida vezu jer joj osmica postaje preveliki teret. Poslovno mogu istrajati određeno vreme samo ako se oboje ozbiljno posvete poslu. Prijateljstvo je ovde dobitna kombinacija i osmica je nosilac, sve zavisi od njene dobre volje i koliko može da se nosi s promenljivim raspoloženjem dvojke.

 

Lični broj 3 i lični broj 8

Početak je najteži, nikako ne mogu da se dogovore i slože, a stalno naleću jedno na drugo i hteli ne hteli moraju da sarađuju. Mora tako, ovo je sudbinska veza. Osmice imaju silovitu energiju i često znaju da oduvaju trojke bez milosti, ali trojke se uvek vraćaju. Trojke večito brinu o osmicama, vole ih, pomažu im i sve im praštaju. Vremenom, i osmice shvate koliko su im trojke korisne i počinju da se vezuju i oslanjaju na njih. Ovo je jedina sudbinska veza koja se isplati na duže staze i u ljubavi i u prijateljstvu, a i u poslu. Za ovaj par se s pravom kaže i piše u svim numerološkim udžbenicima da su rođeni jedno za drugo jer se to potvrdilo u praksi.

 

Lični broj 8 i lični broj 4

Veoma dobar i vrlo čest spoj u životu za posao, prijateljstvo i ljubav. Četvorka je usporena i pasivna, osmica je temperamentna i aktivna. Četvorku neće novac, ali ume i hoće da radi, osmicu hoće novac i ume da organizuje posao. Četvorka može da nauči od osmice kako da spoji lepo i korisno, a osmica od četvorke kako da bude stabilnija i odgovornija. Oni vole iste stvari, ali na drugačiji način u životu dolaze do njih, pa se kao tim izuzetno dopunjuju. Na kraju, što je najvažnije, jedno drugo maksimalno emotivno ispunjavaju.

 

Lični broj 8 i lični broj 5

Dobro za izbegavanje u svakom smislu jer ovde dolazi samo do problema. Osmice su harizmatične i vrlo privlačne peticama. Nema ozbiljnosti i dubine, detinjastim peticama nikako nisu potrebne neodgovorne osmice. Oboje su i hladni, tako da su, sem hemije, male šanse da to preraste u ljubav. Petice umeju da izgube glavu za osmicama, ali ih osmice vrlo brzo pročitaju i onda se igraju s njima. Ako završe u braku, prvi deo života će im proći u velikim problemima. Uspeju li da se izbore s njima, čeka ih mirnija starost, ali opet mogućnost raskida uvek visi negde u vazduhu. Dobro je što nema puno ovih kombinacija jer se uglavnom iz prve namirišu i vešto izbegavaju. Isto važi i za posao, potrebni su preciznost i disciplina, što je kod njih dvoje nemoguće. Uvek ih prate veliki novčani gubici, a jadna petica uvek bude kriva za sve.

 

Lični broj 8 i lični broj 6

Evo prave veze, tu se voli, stiče, i u većini slučajeva svija porodično gnezdo. Osmica je ta koja će da gradi i da stvara, i koliko god ona bila moćna i jaka, ipak, ko se malo bolje udubi u njihov odnos, videće da je šestica ta koja je glavna i čija je poslednja. Jedno drugom su vrlo privlačni i nihova hemija traje, njih dvoje su od onih koji svaki problem rešavaju u krevetu. Da se ne lažemo, tamo gde je krevet aktivan, ništa nije teško i neostvarljivo. To je par koji svaki dan ide korak napred, jedno drugom pomažu, oni su pre svega prijatelji pa onda partneri. Jedino gde može ispasti problem jeste prevara, a onda i ljubomora – svesni su šta imaju kraj sebe, a i jedno i drugo vole da flertuju sa strane. Prevara je ovde česta, samo što oni prećutno prelaze preko toga i nekim čudom posle toga još bolje funkcionišu. Čim ovako dobro emotivno funkcionišu, logično je da će biti jedno drugom dobri prijatelji i poslovni partneri.

 

Lični boj 8 i lični broj 7

Kako osmica predstavlja materijalno a sedmica duhovno, jasno je da je ovo jedna od lepih veza koja može trajati ceo život. Osmica je ta koja će nositi vezu i davati ritam, a sedmica će je savršeno dopunjavati svojom intuicijom. Nema savršenijeg partnera za osmicu, koja je brza, dinamična ali pomalo brljiva, uvek predvidi sitnice za koje se kasnije ispostavi da su bile sve samo ne to. Zato joj se u paru sa sedmicom to ne može desiti – sedmica je ta koja će detaljno razraditi svaki budući potez i onda pustiti da osmica odradi ostalo. Ono što može da poremeti ovu skladnost jeste osmičina navika da smuva i zataška, što kod pravdoljubive sedmice nikako ne može da prođe. Po mom mišljenju, iako je zbir šest dobar i harmoničan, nikada ne bih savetovala poslovni odnos.

 

Lični broj 8 i lični broj 8

Nemoguće, jer je za jednu ozbiljnu vezu potrebno mnogo odgovornosti, mnogo istrajnosti i po neka žrtva. U ovoj kombinaciji, bez obzira na strast i energiju, najviše fali emocija, ali onih suptilnih i trajnih. Ako se nadovežemo na već napisano o njima, nije teško zaključiti da će ovde vrlo brzo doći do konflikta. I još ako se zna da je sedmica u konačnom zbiru, veza će obilovati ljubomorom i svađom. Što se tiče posla, malo je drugačije. Ovo je broj biznismena, šefova i direktora, i poslovni odnos je moguć, samo što bi trebalo da se vodi računa o protoku novca. Kao prijatelji ne mogu dugo, ali kao poznanici koji se povremeno sreću radi dobrog provoda i zabave, mogu trajati.

 

Lični broj 8 i lični broj 9

Osmicama devetke vrlo odgovaraju, jedini su broj koji ih može pratiti u svemu. Samo devetkama osmice ne odgovaraju jer – više će raditi, voleti i žrtvovati se. Veza je u početku savršena, ima slučajeva da nikad nije dosadno, ima puno strasti i ni u čemu ne oskudevaju. Ali kako vreme prolazi, veza postaje sve lošija, osmice nisu baš neko ko hoće puno i stalno da pruža, a devetke su zlopamtila. Ako bi se osmica ponekad dozvala pameti, prikočila s prohtevima i pokazala malo više osećanja, ovo bi trajalo. Devetke na kraju odlaze iz veze razočarane i povređene, zato se sem avanture ništa drugo ne savetuje. Poslovno mogu sarađivati, i to može trajati dugo samo ako osmica bude ta koja sluša i prati devetku, onda se ovo partnerstvo višestruko isplati. Kao prijatelji mogu biti jedno drugom od velike pomoći i koristi.

Podeli s drugima