Na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga štand SlovoPresa je na prošlogodišnjem mestu: dva nova naslova, jedan autor potpisuje svoje knjige, popusti i novina – moći ćete da kupujete i platnim karticama


Na ovogodišnjem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga SlovoPres je na novom/starom mestu (štand je „stari”, od prošle godine, malo prostraniji nego ranije).

Sva izdanja su na popustu, čak i novo, tek izašlo iz štamparije. Reč je o romanu Olivere Karan – Ničiji. Olivera će potpisivati knjige i družiti se sa svojim gostima na štandu SlovoPresa u subotu, 28. oktobra, od 16.00 do 18.00 časova.

Tokom 2023. SlovoPres je izdao i strip Povest(i) otpora: Neda Božinović u saradnji sa Centrom za primenjenu istoriju (CPI) i uz podršku organizacije Rekonstrukcija Ženski fond. Kako se ovo delo ne može koristiti u komercijalne svrhe, jedini način da ga dobijete jeste da donirate novac za Ženski fond. Na štandu će biti kutija u koju ubacujete koliko želite – nijedna suma nije ni premala ni prevelika, bitna je podrška.

Još jedna novina u odnosu na prethodne nastupe na Sajmu knjiga – moći ćete da kupujete i platnim karticama na štandu SlovoPresa.

Vidimo se!

 

Podeli s drugima