izdanja-za-Beogradski-sajam-knjiga-2017


Sva naša izdanja, jedna akcija i dve gostujuće knjige na Beogradskom sajmu knjiga


Pored svih dosadašnjih izdanja Miljinog kuvara, ukupno 56 brojeva, koji izlazi svake poslednje srede u mesecu, na štandu SlovoPresa moći ćete da nabavite i Vešte ruke i osam knjiga u našem izdanju, kao i dva gostujuća izdanja. Na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, 62. po redu, štand SlovoPresa nalazi se ovde:

Sajam-mesto SlovoPresa

Akcija 3+1

Ako kupite tri Miljina kuvara, četvrti dobijate besplatno! Za 120 dinara četiri broja Miljinog kuvara po vašem izboru.

Veste-ruke

Vešte ruke

Magazin posvećen kreativnosti: dekupaž, pačvork, ručno izrađen nakit, šivenje, pletenje, heklanje, šminkanje, frizure, aranžiranje cveća… Sajamski popust – 100 dinara za izdanje!

Miljin kuvar - Kolekcija 2013

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.

Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana za 300 dinara.

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji po ceni od 1.200 dinara.

Miljin kuvar - Kolekcija 2014

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana za 300 dinara.

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

U Lubenici bez snova, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima. Na 144 strane za 450 dinara.

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2015

Miljin kuvar – Kolekcija 2015.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2015. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 790 recepata na 520 strana za 300 dinara.

Pitao bih. Koga da pitam (inženjerske priče), Milan Pajević

Pitao bih. Koga da pitam? (inženjerske priče), Milan Pajević

Finim humorom a britko i pitko, odlazimo u neke druge, nama možda i agzotične destinacije, preko aktera priča upoznajemo se s mentalitetima zemalja u kojima naša, nekad mnogo veća i moćnija država, radi i gradi. Možete je kupiti za 500 dinara.

Miljin kuvar – Kolekcija 2016.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2016. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 683 recepta na 520 strana za 300 dinara.

Šta vaš dom otkriva o vama, Milena Obradović

Prvi gost na štandu Slovo presa: Šta vaš dom otkriva o vama, Milena Obradović

Naslov knjige je i njena tema, ali ne radi se o još jednom prilogu arhitektonskoj literaturi iz serijala Uradi sam ili Kako da što bolje uredite svoj dom. Na vrlo interesantan način, stručno (i psihološki i arhitektonski), uz mnoštvo fotografija domova kako anonimnih tako i poznatih ljudi, autorka se pozabavila psihološkim profilima vlasnika enterijera. Na sajamskom popustu knjiga košta 800 dinara (u knjižarama je 1.200 dinara).

Roll Intro Tape, Lazar Divjak

Drugi gost na štandu Slovo presa: Roll Intro Tape, Lazar Divjak

Muzički roman o odrastanju skrivenom u 22 priče o koncertima na kojima je autor bio u razdoblju između 1991. i 2013. godine. Kako sam kaže: Do oktobra 2017. gledao sam Life of Agony osam puta uživo, Metallicu sedam, Calexico šest, a Deftones pet puta. Cena knjige – 500 dinara.

Dobro došli! Vidimo se na štandu SlovoPresa!

Podeli s drugima