SlovoPres na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

SlovoPres na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga


Sva naša izdanja, jedna akcija, četiri gostujuće knjige i četiri autora koji će potpisivati svoje knjige na Beogradskom sajmu knjiga


 

Pored svih dosadašnjih izdanja Miljinog kuvara, ukupno 65 brojeva, koji izlazi svake poslednje srede u mesecu, na štandu SlovoPresa moći ćete da nabavite i 12 knjiga u našem izdanju, kao i četiri gostujuća izdanja. Na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, 63. po redu, štand SlovoPresa nalazi se u prolazu između hala 1 i 4:

Sajam-mesto SlovoPresa

Akcija 3+1

Ako kupite tri Miljina kuvara, četvrti dobijate besplatno! Za 120 dinara četiri broja Miljinog kuvara po vašem izboru.

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2013

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.

Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana za 300 dinara.

 

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji po ceni od 1.200 dinara.

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2014

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

U Lubenici bez snova, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima. Na 144 strane za 450 dinara.

 

 

Miljin kuvar - Kolekcija 2015

Miljin kuvar – Kolekcija 2015.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2015. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 790 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

Pitao bih. Koga da pitam (inženjerske priče), Milan Pajević

Pitao bih. Koga da pitam? (inženjerske priče), Milan Pajević

Finim humorom a britko i pitko, odlazimo u neke druge, nama možda i agzotične destinacije, preko aktera priča upoznajemo se s mentalitetima zemalja u kojima naša, nekad mnogo veća i moćnija država, radi i gradi. Možete je kupiti za 500 dinara.

 

Miljin kuvar – Kolekcija 2016.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2016. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 683 recepta na 520 strana za 300 dinara.

 

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2016. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 683 recepta na 520 strana za 300 dinara.

Bez poente, Radica Milovanović

Kratka forma, humor, interesantan slikovit jezik i, najviše od svega – šarmantan duh Beograda i u najtežim momentima, odlikuju knjigu priča Bez poente. Cena: 600 dinara.

Autorka će potpisivati knjige u sredu, 24. oktobra, na štandu SlovoPresa, 17.00-19.00 časova.

 

Miljin kuvar – Kolekcija 2017.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2017. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 677 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

Kako uspeti u korporaciji i ostati normalan, Nataša Kažić

Ideja vodilja je raditi u skladu sa sopstvenim vrednostima. Ako ih izgubite iz vida, moguće je da napredujete u korporaciji, ali nikad nećete postati lider. Akcenat je na uspeti i ostati normalan. Cena od 990 dinara umanjena je za sajamski popust, pa je možete kupiti za 900 dinara.

Autorka će potpisivati knjige u subotu, 27. oktobra, na štandu SlovoPresa, 16.00-19.00 časova.

 

Miljin kuvar – Nacionalne kuhinje: Srbija, Grčka, Francuska, Italija

U četiri izdanja, na 208 strana – 305 recepata. U knjižarama je 300 dinara, na Sajmu knjiga je na popustu i košta 200 dinara.

 

Šta vaš dom otkriva o vama, Milena Obradović

Prvi gost na štandu Slovo presa: Šta vaš dom otkriva o vama, Milena Obradović

Naslov knjige je i njena tema, ali ne radi se o još jednom prilogu arhitektonskoj literaturi iz serijala Uradi sam ili Kako da što bolje uredite svoj dom. Na vrlo interesantan način, stručno (i psihološki i arhitektonski), uz mnoštvo fotografija domova kako anonimnih tako i poznatih ljudi, autorka se pozabavila psihološkim profilima vlasnika enterijera. Na sajamskom popustu knjiga košta 800 dinara (u knjižarama je 1.200 dinara).

 

Drugi gost na štandu Slovo presa: Krug, Biljana Rolović

„Biljana Rolović je pesnikinja istančanog smisla za versifikaciju, i kad formira katrene i kad pusti stihove da teku kao neobuzdani planinski potok. Iznenađenja duše, koja ona prevodi na jezik zaljubljene devojke, pa na jezik iskusne žene, upućena su na sve četiri, ali najčešće i na petu stranu sveta koju čini sama pesnikinja. Taj stvaralački nemir nije slika emotivne dezorijentacije, već portret vrhunske mudrosti“ – Ljubivoje Ršumović. Cena: 600 dinara.

Autorka će potpisivati knjige u utorak, 23. oktobra, na štandu SlovoPresa, 16.00-19.00 časova.

 

Treći gost na štandu Slovo presa: Soba tajni, Miljan Paunović

„Dovitljivo i pametno, Paunović nas u ovom dinamičnom političkom trileru vodi kroz mračni lavirint svakodnevice, satkan od zabludi, patnje, ljubavi i izdaje, ne nagoveštavajući ni u jednom trenutku čitaocu spektakularni kraj romana“ – Karlo Astrahan, urednik drugog izdanja. Cena: 700 dinara.Autor će potpisivati knjige u subotu, 27. oktobra, na štandu SlovoPresa, 12.00-15.00 časova.

Četvrti gost na štandu Slovo presa: Cepanje duše, Jelena Milenković

Doktorka Marić nestaje. U potrazi za njom načelnik psihijatrijske bolnice biva uvučen u vrtlog neočekivanih saznanja. Za to vreme, u čudnom malom  Klingradu, žive obični ljudi. Da li su zaista obični? Ko je nepoznata došljakinja i šta želi? Hoće li ljubav spasiti sve(s)t? Koliko je tanka linija između deluzija i realnosti? Trinaest lekcija o ljubavi, i bezuslovna: ljubav majke prema detetu. I… da, ko je Marija?! – roman Cepanje duše uvodi u dva sveta, niti paralelna, niti nepoznata. Možda je samo put do njih u ovom romanu nesvakidašnji. Cena: 700 dinara.

Autorka će potpisivati knjige u petak, 26. oktobra, na štandu SlovoPresa, 16.00-19.00 časova.

DOBRO DOŠLI!
Podeli s drugima

Možda vam se svidi

Međunarodni beogradski sajam knjiga 2023. godine

Međunarodni beogradski sajam knjiga 2023. godine

izdanja-za-Beogradski-sajam-knjiga-2017

SlovoPres na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Nema komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *