Novosti SlovoPresa na Beogradskom sajmu knjiga


Poslednja tri dana 63. Međunarodnog sajma knjiga, u petak, subotu i nedelju, na štandu SlovoPresa, pored redovne ponude, i knjige (+ CD) za samostalno učenje poslovnog engleskog jezika po popularnim cenama


Poslednja tri dana 63. Međunarodnog sajma knjiga, u petak, subotu i nedelju, na štandu SlovoPresa, pored redovne ponude koji možete pogledati ovde, i knjige (+ CD) za samostalno učenje poslovnog engleskog jezika škole OwenOwen po popularnim cenama.

Ako Vam je potreban engleski – ovi kursevi su za Vas!

Ako Vam je potreban engleski - ovi kursevi su za Vas! Bez obzira na Vaš nivo znanja engleskog jezika, ponekad je teško izraziti se i sigurni ste da postoji bolji, efikasniji način da to učinite. Koristeći jedinstven contact-contact metod, ovaj kurs Vam pruža veoma temeljnu vežbu svakodnevnog jezika u stvarnim situacijama kako biste mogli lakše da komunicirate i da se osećate sigurnije.

Šta je to contact-contact metod?

To je jedinstven način da brzo savladate jezik. Svaki SEGMENT ovog kursa pokriva različitu funkciju poslovnog engleskog. Ove vežbe su jednostavne i lake za praćenje i pomažu Vam da vežbate engleski koji se koristi u svakodnevnim i stvarnim situacijama u poslovnom svetu. Cilj contact-contact kurseva poslovnog engleskog jeste da brzo naučite engleski jezik koji Vam je potreban u Vašem svakodnevnom radu i da ga odmah primenite.

REZULTATI ODMAH!

Nivo kursa. Ovaj kurs, zajedno s ostalima u seriji Business English, namenjen je za upotrebu na nivoima koji su zastupljeni u okviru: Council of Europe Framework
Levels A2, B1, prva polovina B2

Cene:

  • Telefoniranje – 490 dinara
  • Upoznavanje – 390 dinara
  • Sastanci: – 390 dinara
Podeli s drugima