grad

Zbog čega je sinhronizovani animirani film iz studija Volt Dizni, inspirisan Marvelovim stripom Big Hero 6, nominovan za Zlatni globus u kategoriji najboljeg animiranog filma, možete proveriti već ovog vikenda u nekom od domaćih bioskopa.

Akciona komedija koja prati dogodovštine robota na naduvavanje Bejmaksa i čuda od deteta Hira Hamade, na repertoaru je sledećih bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud (Beograd), Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film, Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica). Film je dostupan u 3D i 2D tehnici, a od 1. januara stiže i u ostale bioskope u Srbiji zahvaljujući mobilnoj 3D opremi.

U Cineplexx Ušću može se gledati i titlovana verzija filma, a za sinhronizaciju na srpski pobrinuli su se Vladislav Mihailović, Vasilije Prvulović, Dušica Novaković, Pavle Jerinić, Jelena Gavrilović…

Ispod možete pogledati trejler.

Podeli s drugima