Omiljena manifestacija svih ljubitelja knjige, 28. po redu, održaće se od 9. do 11. juna 2023. godine u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi a pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna


U 34 grada u Srbiji i regionu, ukupno na 59 lokacija očekuje vas više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, sjajan gift program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%. Ploče i CD-ovi biće sniženi 10%.

Za Noć knjige nema granica! Poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu.

I ove godine fantastični popusti do čak 40% i sjajni pokloni!

Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige 25%,

za dve knjige 30%,

za tri knjige 35%,

a za četiri ili više knjiga 40%

Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 1.690 dinara. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku za pouzeća, dok će za porudžbine plaćene karticama specijalna cena isporuke DHLom iznositi 1.690 dinara. Specijalna cena isporuke DHLom za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 1.690 dinara.

I biblioteke učestvuju u Noći knjige.

One će u manifestaciji učestvovati prvog i drugog dana – 9. i 10. juna. Čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima ili programima specijalno kreiranim za taj dan.

Narodna biblioteka Srbije 9. i 10. juna davaće popust od 30% na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi.

Biblioteka „Milutin Bojić“ u Beogradu 9. juna odobrava popust od 60% na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ 9. i 10. juna poklanja studentima koji se prvi jave dve polugodišnje članarine.

Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 9. i 10. juna odobrava popust od 40% na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Novom Sadu davaće 9. juna popust od 50% na godišnju članarinu, a biće izložena i top-lista najčitanijih Laguninih izdanja, kao i preporuke bibliotekara.

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu 9. i 10. juna davaće popust od 50% na godišnju članarinu. U petak 9. juna u 17 sati biće otvorena izložba pastela i akvarela akademskog slikara Dragoljuba Stankovića Čivija, dok će u 18 sati biti predstavljena knjiga „Uvod u književnost za decu“ prof. dr Tihomira Petrovića.

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu 9. juna omogućava popust od 50% na godišnju članarinu za novoupisane.

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ iz Sombora 9. juna od 19 do 23 sata daće popust od 50% na godišnju članarinu, a biće organizovana i izložba najčitanijih Laguninih izdanja.

Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici 9. i 10. juna davaće popust od 40% na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Pančevu organizovaće 9. juna izložbu najčitanijih izdanja.

Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu 9. juna vršiće besplatno učlanjenje na 6 meseci za decu i odrasle.

U Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“ u Kragujevcu 9. juna u 19 sati gost Biblioteke biće pisac Bojan Ljubenović.

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ u Kikindi 9. i 10. juna će davati popust od 50% na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću 9. juna u 19 sati organizuje promociju zbirke poezije „Našli smo jedno drugo“ Edite Dautović.

Noć knjige je priča koja traje, tokom koje ćete imati priliku da se upoznate sa novim naslovima, kupite knjige po izuzetno povoljnim cenama i družite se sa svojim omiljenim piscima. Uz svaku kupovinu prijatelji manifestacije pripremili su za vas i lepe poklone.

 

Podeli s drugima