Dečji dani kulture od 5. do 9. aprila


Dečji dani kulture – sjajne knjige, druženja s piscima, zanimljive radionice, predstava Dečjeg kulturnog centra od 5. do 9. aprila u knjižari Delfi SKC



Vu sredu, 5. aprila, od 18 sati družićemo se s Bojanom Ljubenovićem koji je napisao sjajan roman za decu „Tajne dedinog kofera“, i Jovicom Tišmom čija je knjiga „Bio jednom jedan strah“ dobila čak dve književne nagrade u oblasti stvaralaštva za decu, nagradu „Gordana Brajović“ i nagradu „Aleksandar Vučo“.

U četvrtak, 6. aprila, takođe od 18 sati, Ljiljana Šarac će predstaviti svoju novu knjigu za mlade čitaoce „Anđeo s jednim krilom“.

U petak, 7. aprila, u knjižari Delfi SKC očekuje nas bogat program. U 18 sati počinje 98. tribina Laguninog književnog kluba posvećena svetskom hitu za mlade „Kuća u Ulici Mango“. U 19 sati Uroš Petrović sprema nezaboravno druženje s mališanima povodom knjige „Bajke: Prvih sedam“.

Zabava se nastavlja i u subotu, 8. aprila!

U 12 sati Ana Milenković će održati radionicu „Kako nastaje pesma“, a predstaviće i svoju sjajnu knjigu „Lav i magična slova“.

U 13 sati ćemo organizovati malu novinarsku radionicu za mališane povodom knjiga „Intervjui sa životinjama“ i „Intervjui sa dinosaurusima“, jer svako pitanje je dobro pitanje!

U 17 sati očekuje nas premijera predstave Dečjeg kulturnog centra „Maštamo sa Desankom Maksimović“ koja je rađena prema romanu „Pradevojčica“.

U 18.30 počinje radionica „Kako nastaje strip“ i predstavljanje strip serijala o Hildi.

Takođe u subotu, 8. aprila, u knjižari Laguna u BEO Shopping Centru (Vojislava Ilića 141i) od 14 sati svoje knjige potpisivaće Stefan Tićmi, autor bestselera „Ja sam Akiko“ i „Kaput od mahovine“.

I ne zaboravite!

Od 5. do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu i druženja sa piscima! Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen do 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati s drugim popustima i akcijama.

S prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji. Časopis za dečju književnost Jedrenjak delićemo uz ostale poklone koje su obezbedili Bambi, dr Oetker, Sarantis i Kosili. Pokrovitelj manifestacije Dečji dani kulture je Banca Intesa.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

 

Podeli s drugima