Dečji dani kulture u Beogradu, Zrenjaninu, Novom Sadu i Nišu


Od srede, 13. aprila, do nedelje, 17. aprila, Dečji dani kulture – kompletan program i popusti do čak 40%


Pored popusta na izdanja Lagune, tu su i druženja s piscima i zanimljive i edukativne radionice. Program počinje u sredu, 13. aprila od 18 sati u knjižari Delfi SKC promocijom knjige Rečnik beskrajnog odrastanja, koju će predstaviti autori Zoran Penevski i Slavimir Stojanović.

U petak, 15. aprila, od 18 sati u knjižari Delfi SKC Tamara Lujak će s gostima predstaviti knjige Rečnik srpskih mitoloških bića i Rečnik slovenske mitologije.

U subotu program u knjižari Delfi SKC počinje u 10 sati, kada ćemo pričati o dobrobiti odrastanja uz kućne ljubimce povodom knjige Luče i Silvija Aleksandre Urošević. Pored Aleksandre, na ovu temu govoriće i pedijatar dr Jasna Zečević.

Već u 11 sati predstavićemo knjigu Gabrijele Čović Koliba u Hrastovoj šumi.

U 12 sati počinje ekološka radionica – Zašto je reciklaža važna – a u prvom planu biće nam knjiga Neka plastično postane fantastično. I da, učinićemo fantastične stvari s plastičnim.

Program koji počinje u 13 sati posebno će interesovati roditelje jer ćemo u razgovoru s dečjim psihologom Jelenom Holcer obraditi temu Helikopter roditeljstvo: Da li smo previše zaštitnički nastrojeni kao roditelji?

Program u nedelju počinje u 11 sati malom radionicom engleskog jezika u organizaciji Škole stranih jezika Berlitz.

U 12 sati ćemo pričati o serijalu Loši momci, koji odnedavno gledamo i na velikom platnu. U goste nam dolaze Tarantula i Ajkula, odnosno Đurđina Radić Djixx i Aleksandar Gligorić.

U 13 sati mališane očekuje interaktivni igrokaz Dečjeg kulturnog centra Vilingora.

Pisac Robert Takarič će se u okviru Dečjih dana kulture družiti sa čitaocima u sredu, 13. aprila, u Laguninoj knjižari u Zrenjaninu od 16.30 i u petak, 15. aprila, od 17 sati u Laguninoj knjižari u TC Big Shopping centar u Novom Sadu.

U knjižari Laguna u TC Stop Shop u Nišu Lela Stojanović će potpisivati svoje knjige od 11 sati.

Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%

Navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja, ali bez mogućnosti da se kombinuju s popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen od 20% do čak 40%. Clementoni puzzle, Cubic Fun 3D puzzle i Dexy Co čestitke biće na popustu od 10%.

Navedeni popusti se ne mogu kombinovati s drugim popustima i akcijama.

S prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji.

Dečji dani kulture u Beogradu, Zrenjaninu, Novom Sadu i Nišu

Podeli s drugima