samo-mi-bog-moze-suditi-korice

„Samo mi Bog može suditi“, životna ispovest nekadašnjeg golgetera i reprezentativca naše zemlje, najnovija je knjiga u katalogu izdavačke kuće Laguna

Unutar korica ove knjige čitaoce očekuje fudbalska hronologija i mnoštvo pikanterija iz života nekadašnjeg napadača Partizana, PSV Ajndhovena, Čelsija, Atletika iz Madrida, Fenerbahčea, Pari Sen Žermena i Bate Borisova. Za reprezentaciju naše zemlje, Kežman je odigrao 49 mečeva i postigao 17 golova.

Među brojnim sagovornicima u knjizi, nekadašnjim Kežmanovim saigračima i trenerima, izdvajaju se imena Žoze Murinja, Gusa Hidinka, Fernanda Toresa, Ruda van Nistelroja, Didijea Drogbe, Frenka Lamparda i Roberta Karlosa. Samo mi Bog može suditi se može kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.

Kežman se 2006. već okušao kao književnik, kao pisac knjige za decu Mala škola fudbala Mateje Kežmana. Osim što je tresao mreže protivnika i pisao knjige, Kežman se okušao i u muzičkim vodama u pesmi Mornari, duetu sa Zoranom Pavić, vatrenom „Grobarkom“ i nekadašnjom predsednicom Rvačkog kluba Partizan:

Podeli s drugima