dr-strejndz


Redovnom bioskopskom repertoaru pridružuju se Doktor Strejndž i Vajana


 

DOKTOR STREJNDŽ (DOCTOR STRANGE)

Premijerno 2. novembra u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Mne Delta City (Podgorica)

Na redovnom repertoaru od 3. novembra 2016.

Režija: Skot Derikson

Uloge: Benedikt Kamberbeč, Čivetel Edžiofor, Rejčel Mekadams, Benedikt Vong, Majkl Stulbarg, Skot Etkins, Bendžamin Bret, Mats Mikelsen i Tilda Svinton

Žanr: akciona avantura

Studio: Marvel

Trajanje: 115 minuta

Iz studija Marvel stiže Doktor Strejndž, priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i bori se protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu.

 

 

VAJANA (VAIANA)

U bioskopima od 24. novembra 2016.

Sinhronizovano!

Režija sinhronizacije: Tea Puharić

Glasovi: Marko Kon, Ivona Rambosek, Dejan Lutkić, Dragan Mićanović, Maja Odžaklijevska, Ivana Knežević

Žanr: animirana komedija, avantura

Studio: Disney

Trajanje: 113 minuta

Iz Disney studija za animaciju stiže Vajana, neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spase svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Marko Kon) i ubediti ga da se priključi njenoj misiji da postane „nalazač puta“, kao što su bili njeni preci. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila − svoj identitet.

 

Podeli s drugima