zacarana suma

Film režisera Roba Maršala („Čikago“, „Pirati s Kariba: Na čudnim plimama“) „Začarana šuma“, raspevan i moderno adaptiran splet priča o Pepeljugi, Crvenkapi, Zlatokosoj i magičnom pasulju, od danas (četvrtak, 15. januar) počinje svoj bioskopski život u našoj zemlji

Legendarne bajke braće Grim povezane su originalnom pričom o pekaru i njegovoj ženi koji muče muku da osnuju porodicu zbog kletve koju je na njih bacila veštica. Uloge tumače: Džejms Korden, Emili Blant, Ana Kendrik, Lila Kroford, Danijel Hatlston, Mekenzi Mozi, Džoni Dep i Meril Strip u ulozi veštice za koju je nominovana za Oskara za najbolju žensku sporednu ulogu.

Začaranu šumu mmožete pogledati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Takvud, Fontana (Beograd), Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film i Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema i Art (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice) i Kulturni centar Jagodina. U Crnoj Gori, film se daje u bioskopu Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Tokom prvog vikenda prikazivanja u američkim bioskopima, Začarana šuma je zaradila 31 milion dolara i postavila rekord u bioskopskom profitu filmske adaptacije jednog brodvejskog mjuzikla. Film je dobio tri nominacije za Oskara, nekoliko nominacija za Zlatni globus, kao i dve nominacije za nagrade Londonskog kruga kritičara.

Ispod možete pogledati trejler.

Podeli s drugima