znakovi

Prognoza za nedelju pred nama

Radica Milovanović

Ovan – Ovo je nedelja u kojoj ćete imati snage i volje, ali ne i izdržljivosti, čitaj živaca, da stvari iznesete do kraja. Svaki čas će nešto zapinjati, što će dovoditi do odlaganja realizaciju akcija. Spoljne okolnosti vam neće biti naklonjene. Sve što možete odložite za iduću nedelju, a ono što ne možete – snalazite se kako možete i morate. Ljubavnim životom ćete biti manje zadovoljni jer će sumnje druge strane početi da se šire. Zaslužene ili ne, pokazaće vam vreme.

Bik – Sve što ima veze sa prošlošću neće vam prijati, a vući će se danima uz vas. U vidu ljudi, situacija, reči i događaja. Bićete svega svesni, ali će vam izrazito smetati jer vas ometa u sadašnjem trenutku i pri ostvarenju planova za budućnost. Niste još svesni da sve što se dešava je s razlogom i da treba da vidite šta vam prošlost poručuje te kroz nju sagledate sve buduće akcije. Ovo se isto tako odnosi i na emotivni život u kom će biti vraćanja na stare, nedovršene priče koje ste praktično preklopili, a emotivno su ostale nedorađene. Pratite znakove prošlosti da biste dobili prave smernice za budućnost.

Blizanci – Većina situacija ove nedelje imaće veze sa porodicom, posebno muškim članovima, kao i sa nekim minulim događajima. Nećete imati previše prilika da živite u sadašnjem trenutku. Pod ovim mislim na situacije koje će vam se nametati kao radne obaveze, svakodnevica i dužnosti. Ono što budete mogli da birate biće dobro jer ćete izabrati dobro društvo, hranu, piće i druženje. U zavisnosti od obaveza, preostalo vreme ćete moći da organizujete po vašoj želji. U ljubavnom životu kreće period intelektualnog nadmetanja i razvlačenja emocija u slova i reči. Po ovom pitanju, teška ali ne i neizvesna nedelja je pred vama.

Rak – Obavićete posao koji će vam doneti dobar materijalni status i pohvale. Nećete umeti, a bilo bi dobro da budete ponosni na sebe jer će vam to značiti i dobićete na samopuzdanju. Imaćete snage za sve akcije i obaveze koje su pred vama. čak i za susrete sa prošlošću ste spremni jer ste je suštinski prežvakali i preživeli već sto puta. Bićete jaki, a toga nesvesni, što možda i nije loše jer kad sve prođe, videćete samo dobre rezultate iza sebe. Osećanja će biti povezana sa prošlošću, kao i intimni život uopšte. To je vaš teren, na kom ćete igrati najbolje utakmice i dobijati ih!

Lav – Imaćete snage, samopouzdanja i volje za sve akcije i situacije koje su pred vama. Prošlost je jedino, ako vi to dozvolite, ono što vas može ometati da nedelja pred vama ne bude uspešna. Ako budete gledali napred i disali vazduh sutrašnjice, za vas neće biti problema, dozvolite li mrvi prošlosti da vam uleti u usta dok se budete smejali sve će se obrnuti i dobiti drugu konotaciju.U ljubavnom životu koliko god vi bili sigurni u sebe situacije u kojima ćete se naći u vama će buditi sumnje. Samo budite realni i praktični i ne dozvolite egu da nadvlada ljubav.

Devica – Sumnje u sebe, ljude i situacije biće pojačane. Vaš crv sumnje uvećao se nakon nekih nedavnih događaja. Razgovarajte sa prijateljima koji su uvek uz vas, jer će oni bolje sagledati suštinu i reći vam istinu. Greška nije do vas, neko je na vama lečio komplekse i ništa više. Pokušajte da sebe nekada analizirate pozitivno i vidite i svoje kvalitete, a ne samo mane koje svi imamo. Ljubavni život će vam zato biti dobar i njime ćete biti zadovoljni iako se ništa novo neće dešavati. Takvo kakvo je, stanje vam odgovara.

Vaga – U ovoj nedelji plodonosni će biti privatni poslovi. Imaćete priliku i da proširite delatnost. Isto tako je važno da svojim stavom budete sebi najbolja reklama. U ovo ne sumnjam, samo naglašavam da je vrlo važno u ovoj nedelji jer ćete dobijati ponude za buduća poslovanja. Naglasila sam ovo jer vam neće biti lako kao do sada da privučete ljude isključivo svojom pojavom – potrebno je da se izdvojite nečim originalnim i to će biti bingo. U ljubavnom životu vas očekuje prijateljska nedelja. Neće biti strasti, uspona i padova. Samo drugarski odnos. Ništa loše i što je najvažnije, prolazno je.

Škorpija – Prepreke kao i pitanja budućnosti su i dalje prisutni, s tom razlikom što ćete u ovoj nedelji ugledati kraj jedne etape, što će vam doneti i olakšanje i snagu. Biće to vredna pobeda koja će vam vratiti samopuzdanje i dati zamajac za nastavak borbije vas čekaju. Važno je da slušate intuciju i rukovodite se njom, kako u ovoj nedelji, tako i ubuduće. Nastavak neće biti lak, čeka vas još problema i strahovanja, ali slušajte svoj stomak i idite napred ma koliko vas ljudi, okolnosti i osećanja vukli unazad. Na istražujte nepoznato i ne igrajte se detektiva, samo vozite napred – jedino ćete tako lakše proći kroz sve naredne probleme koji vas čekaju. Jednu bitku u ovoj nedelji dobijate!

Strelac – Okolnosti će činiti da se osetite loše, imaćete osećaj kao da upadate u krizu. Ono što posedujete kao niko je vera. Verujte u sebe i da će se sve dobro završiti po vas. Ovo nisu motivacione poruke, već realno stanje. Važno je ovo istaći. jer ćete se često osećati obeshrabreno i kao da ste u slepoj ulici. Samo budite strpljivi i sve će se rešiti u vašu korist, pa zato pokušajte da vaše optimistično stanje ne usahne jer će sve leći na svoje mesto. Čitajte, družite se, izlazite i volite, ali i gledajte da ne privlačite lošu energiju i ljude lošeg raspoloženja. Sve će se srediti.

Jarac – Svakodnevica će vam biti puna obaveza koje će biti nametnute i koje ćete morati da rešite. Dakle, nećete imati izbora – moraćete da se pozabavite i onim stvarima koje vam se ne dopadaju. Kompromis neće postojati. Frustriraće vas većina toga, ali ćete vi kao i uvek uspešno i stoički obaviti sve. Očekuju vas problemi sa autoritetima ali to je u stvari vaš problem, jer oni idu onoliko daleko koliko im se dozvoli. Ništa od to neće biti posebno strašno, samo će se poigravati sa vašim egom. Intimni život će biti dobar, praktičan i kao takav baš će vam prijati.

Vodolija – Upadaćete nesvesno u konfliktne situacije iz kojih ćete se teško čupati jer nećete imati sa kim da se o bilo čemu dogovorite. Najprostije rečeno, bićete u kontaktu sa ljudima koji će vam vređati inteligenciju. Važno je da postanete svesni i da ne dozvolite da postanu deo vašeg života, uvodeći vas u svoje priče I konfliktne situacije. Lekcija koju u ovoj nedelji treba da naučite je samokontola. Fizička i mentalna. Pokušajte da dešavanja prihvatite kao izazov iz kojih bi trebalo da izađete kao pobednik. Ljubavni život će vam biti dosadan jer se u njemu neće dešavati ništa što bi vas eventualno uzbudilo.

Ribe – U vašu svakodnevicu će se umešati neko u suprotnosti sa vama, raspoložen da vas baci u prošlost. U vama će postojati osećaj da je ta osoba pogrešna i da vam nije potrebna, ali nećete moći da joj se suprostavite. Pokušajte da sklopite dogovor sa sobom i oduprete se senkama davnina. Ako ne uspete, ne očajavajte jer će se to već iduće nedelje samo od sebe razrešiti. Štitite sebe koliko god možete i postanite svesni sopstvene snage. Ljubavnim životom ćete postati razočarani jer će se pretvoriti u nešto što će ličiti na posesivnost, bolesnu ljubomoru i dobiće oblik koji vam ni malo neće prijati.

 

astrogrineta

Podeli s drugima