horoskop

Početak septembra ujedno je i kraj leta, i vreme za novu nedeljnu astrološku prognozu!

Radica Milovanović

Ovan –  Dani će vam i dalje biti prepuni obaveza oko papirologije, administrativnih poslova i razgovora sa ljudima. Gubićete živce jer će se od vas zahtevati timski rad a vi ste pre za samostalni napor. Pokušaji da vas uklope i ukalupe su nemoguća misija, ali ako želite uspeh moraćete da se prilagodite. Ako vam je svejedno, idite svojim putem. Ljubavni život će vam i dalje biti u ekspanziji – imaćete sreće i dobijaćete više nego što ste očekivali. To je vaša oaza  u kojoj ćete puniti baterije za ostale aktivnosti.

Bik – Neka nerešena pitanja u porodici će neprijatno biti pokrenuta. Okolnosti će biti takve iako niko od vas to ne želi. Moraćete da se suočite i presečete.  Niko zbog toga neće biti srećam niti će biti nešto posebno na dobitku – na stolu su mrvice koje vam ni nisu potrebne. Poslovni život će biti pun obaveza koje ne mogu da čekaju – poslušajte natuknice i završite ih. Ljubavnim životom caruju sumnje, ljubomora, pa i okončanje veze kod nekih, odnosno raskid. Slobodni će upoznati stariju osobu koja će ih veoma zainteresovati.

Blizanci – Potporu ćete dobijati od članova porodice, nadređenih, partnera i potrebno je još samo da se vi pokrenete, tako što ćete da odlučite šta hoćete i u kom smeru se kreću vaše ambicije. Za vas ne postoji ništa teže jer je uvek lakše kad neko drugi odluči za vas. U svakodnevici i obavljanju poslova već duže vreme ste u zastoju, nametnute su vam prepreke koje su trenutno nesavladive. Gubite vreme u neizvesnosti a pri tom se ni ne zabavljate. Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni do onog trenutka dok ne počnu priče o preuzimanju odgovornosti. I  tu morate da odlučite šta ćete. Nedelja odluka je pred vama. Srećno!

Rak – Pred vama je nedelja u kojoj ćete, sticajem okolnosti, morati da se pozabavite papirologijom i finansijama. Praktično će se naći ispred emotivnog, što će za vas biti odličan trening svakodnevice, jer redovno idete unazad. To će vam biti vrsta terapije jer nećete moći da se bavite unutarnjim nemirima, koje ste sami stvorili, već uobičajenim obavezama. Mozak će morati da vam bude uključen non-stop, a odsustvo osećanja će vam pojačati osećanje odgovornosti,  bićete za  primer drugima. Ljubavni život pluta po površini – nit’ da potone, niti da ispliva.  Možda vam kroz praktični rad i novac padne na pamet neka dinamičnija ideja.

Lav – Finansije bi trebalo da vam se  poboljšaju jer su šanse da zaradite na svakom koraku, što će probuditi osećaj zadovoljstva i veće sigurnosti. Komunikacija sa ljudima i spoljnom svetom uopšte će biti dobra i plodonosna. Za one koji se bave javnim poslom ovo je odličan period. Savršenstvo ne postoji, tako da i kod vas ova nedelje neće proći bez grešaka. Tragovi prošlosti, porodica i tajne će vas pratiti u privatnom životu. Tu se nećete osećati sigurno, ali ćete sebi moći da kupite mir usled priliva novca. U ljubavnom životu klackalica – dobro, loše, hoće, neće, hoće partner, neće partner. Situacije kroz koje ste već prošli. Slobodni pripadnici ovog znaka neće promeniti status.

Devica – Vaš smisao za diplomatičnost u ovoj nedelji će vam doneti uspeh i novac. Honorarni posao doneće zaradu ili vas na radnom mestu očekuje povišica. Samim tim, vaše samopuzdanje raste a osećaj nesigurnosti je u blokadi. U svemu ovome će, naravno, vaše govorničko umeće biti od vitalnog značaja a tu ste u potpunosti na svom terenu.  Ne sumnjajte u pohvale i ne osećajte se skromno, sve što budete dobili biće vašom zaslugom. U ljubavnom životu javljaju se podsvesni strahovi od neuspeha u postojećoj ili vezi na vidiku. Niste sa sobom raščistili neke stvari. Osetićete posledice u narednim danima.

Vaga – Privlačićete kvalitetne ljude i uz obostrano zadovoljstvo vrlo je moguća i korist. Javni život će vam biti aktivan, zvaće vas na gradska i umetnička dešavanja. Vaš kreativni dar će doći do izražaja u procesu ulepšavanja svakodnevice, a bogami otvaraju se mogućnosti i da zaradite. U ljubavnom životu će biti segmenata koji će vam prijati, dok ste u javnosti, ali i onih koji neće kada ostanete nasamo. Shvatićete da je mnogo toga šminka, predstava u kojoj ste sebi dodelili glavnu ulogu. A to nije stvarnost.  Kako god, pustite maštu neka živi i uživa!

Škorpija –  Uz sve zastoje koji vas prate već gotovo tri godine, u ovoj nedelji ćete osetiti jedan od poslednjih udara koji će vas osvestiti i naterati na borbu čiji će ishod biti u vašu korist. Ulog je budućnost a prepreka u vidu neke osobe koja je na položaju. Sa njom ćete se suočiti pravno, energetski i mentalno snažano, a volje  vam neće manjkati. Dosta vam je svega i stavljate tačku na dugogodišnje probleme i maltretiranje. Neki će ovo uraditi u poslovnom, neki u privatnom životu.  Ljubavni život, iako nije sjajan, opstaje – više iz tvrdoglavosti nego ljubavi.

Strelac – Upadaćete nehotice u razne krizne situacije što će vas dovoditi u zabludu o dosadašnjem iskustvu koje imate. Mnogo toga na čemu ste duhovno radili i u sebi izgradili biće poljuljano u narednim danima. Dakle, pred vama je nedelja preispitivanja, sumnje u sebe i nadgradnje dosadašnjih duhovnih uverenja. Sve će nekako morati da se svede na praktični nivo. Vaša širina će ostati netaknuta i to je jedino važno jer će događaji i ljudi koji vam idu u susret biti još jedna vrsta škole za vas. Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni – u njemu vas očekuje sklad. Slobodni pripadnici ovog znaka će se možda pomiriti sa bivšim partnerom ili ući u vezu sa nekim koga odavno znaju.

Jarac – Spoznaje do kojih ćete doći bilo u privatnom, bilo u poslovnom delu života će biti bolne ali otrežnjujuće. Postavićete sebe na pravo mesto, što vam odgovara. Kompromis i vi se ne poznajete tako da će iskustvo biti izrazito surovo, ali to je vaša odluka posle koje ćete se osećati dobro. Strateški želite da ostanete tu gde vam i jeste mesto. Prijateljstva, kao i privatni poslovi se i dalje usporeno kotrljaju, a u ljubavnom životu lome se koplja oko dominacije. Intelektualne, ne emotivne. Tražite i tu mesto i držite ga se.

Vodolija – U ovoj nedelji ćete imati s kim da porazgovarate i nađete rešenja za probleme koji su dugo već nerešeni. Očekuje vas i otvoreni monolog sa sopstvenim zabludama. Mašta vas je odvukla u razne nerazumne pravce i u ovoj nedelji ćete to shvatiti I polako se vraćati na pravi kolosek. Poslovi u javnosti i javnost uopšte nisu na vašoj strani, ali postoji razumno objašnjenje za to i zbog toga potražite drugi način da se probijete. U ljubavnom odnosu će mnogo toga biti prebučno i teatralno; svega je previše i liči vam na glumu. Slušajte sebe i ne nadajte se da nije tako. Jeste gluma, pa procenite da li vam to odgovara ili ne. Izbor imate.

Ribe – Snagu i samopouzdanje će vam oduzimati svakodnevica koja će biti dosadna, rutinska i sklona rušenju snova. Možete lako da upadnete u depresiju ili se čak fizički razbolite od moranja koja vas očekuju. Previše obaveza i dužnosti kojima ćete morati da se bez odlaganja pozabavite u vama stvaraju pritisak i nervozu. Dobro u svemu tome je da su fizički i menatalni napor za vas terapija jer se onda nećete baviti sobom i nemogućim stvarima koja su najčešće vezane za ljubav. Nje u ovoj nedelji neće biti, bar ne u obliku koji vama prija.

 

1240170_292405344230540_1847168629_n

Podeli s drugima