horoskop_1348836271_670x0

Astroprognoza za sve znakove

Radica Milovanović

Ovan – Svakog dana će postojati neka nepoznanica za vas. Trudićete se da shvatite ljude koji silnim analizama i matematičkim formulama kalkulišu u vezi s poslovima, vremenom, vama. Niste od onih koji se ukalupljuju i bićete zbunjeni. Noga na startu, a trka nikako da počne jer je potrebno još reči, analiza, proračuna. Koliki god da vam je poriv besa, a imaćete ga prilično, pokušajte da se uzdržite i saslušajte do kraja planove koji vam se budu predlagali. Ima pametnijih od vas, verujte mi, i slušajte. Pokorite ego, a raširite ga u ljubavnom životu jer će tu biti sve kako vi želite.

Bik – Pred vama je nedelja u kojoj ćete se vraćati na neke ljude, stvari, događaje, ne svojom voljom. Nameštaće vam se takve situacije u kojima ćete ostati ukopani nad besmislom ponavljanja nečega što je odavno završeno. Mozak će vam raditi, ali nećete moći da se pomerite ka sutrašnjosti, ma, ni sadašnjosti, jer nećete imati takve mogućnosti. U vama će to izazvati bes, međutim, što pre prihvatite da se to ne dešava slučajno i da sve ima svoje zašto, biće vam lakše. Ljubavni život će vam procvetati i dobićete više prilika za uživanje. Imaćete i mogućnost izbora na više strana i stoga odaberite ono što vam najviše prija i uživajte!

Blizanci – U ovoj nedelji će se polako privoditi kraju sve razmirice i nerazumevanje s ljudima oko vas. Rešenja će se ili naći ili ćete se razići zauvek. Dakle, natezanja se polako privode kraju i olakšanje ćete osetiti već krajem nedelje. Možda će biti bolno, ali ćete prodisati i krenuti da ponovo nađete mir i harmoniju. Svim pripadnicima ovog znaka kraj nedelje će doneti kraj nečega što dugo tinja i mir će se polako nazirati. Ljubavni odnosi će biti skladni, društveni život i strast će se vratiti kod onih kod kojih je nestala. Neki će se pomiriti s bivšim partnerom.

Rak – Očekuju vas skladni odnosi sa porodicom, prijateljima, ljudima u okolini. Dovoljno da vam dani budu ispunjeni ljubavlju prema sebi, svetu, ljudima… Osećaćete se lepo i opušteno, a vrlo je moguće da kroz neko druženje dobijete dobru poslovnu ponudu. Inače je pred vama nedelja koja je dobra za posao i novac uopšte. U ljubavnom životu ćete postati svesni svojih ograničenja i strahova, i samim tim, ako želite da se menjate, uz rad na sebi možete da poboljšate kvalitet svog ljubavnog života za ubuduće. Dakle, sledi vam emotivna svesnost koja pali svetlo, ne gasi ga kako biste vi želeli da biste se opet povukli pod velom nemogućstva promene.

Lav – Bićete u raskoraku između prošlosti i budućnosti, među kojima je sadašnjost koju gubite u razmišljanjima o onome šta je bilo i šta će biti. Nepraktičnost će vas dovesti u samoobmanu i potrebno je da se sami osvestite jer, ako to bude uradio neko drugi, neće vam biti prijatno. U stvari, pobesnećete zato što je neko uvideo vaše mane. U sadašnjosti, ako svratite do nje, očekuju vas praktična pitanja, realizacija planova koje ste sami isplanirali, rad i zarađivanje novca koji vam je neophodan. U ljubavnom životu ćete takođe biti van sadašnjosti, plutaćete po prošlosti očekujući da se ona ispravi, a neće jer je to nemoguće. I ona je deo vas, sa svim uspesima i padovima. Budite u sadašnjosti i uživajte u svemu što vam pruža jer je ona produkt upravo prošlosti i jednačine koju ste vi postavili.

Devica – Još jedna povoljna nedelja je pred vama. Iskoristite je za dogovore, ugovore, saradnju bilo koje vrste. Svaka će biti praktična i plodonosna. Oslušnite ljude oko sebe jer će vam biti potrebni u budućim mesecima. Ne dozvolite da vas autoriteti suzbiju i stvore vam osećaj nesigurnosti. Reči i argumenti su na vašoj strani, pokažite svoj intelekt na pravi način jer ste u tome najbolji. Isto tako, ovo je nedelja u kojoj ćete rešiti, razumno, probleme u porodici na praktičan i dobar način za sve. To će vam doneti osećaj olakšanja. U ljubavnoj sferi neće biti nekih dešavanja sem u vašoj glavi. Realno se ništa neće desiti.

Vaga – Od petka vas očekuje bolja komunikacija, saradnja s ljudima i kvalitetniji socijalni život. Do petka će biti dobro, ali se nećete osećati zadovoljno jer će sve biti usporeno, proračunato, nespontano i nadasve dosadno. Bićete okruženi ljudima, flertovaćete, sklapaćete nova poznastva raznih vrsta, ali ništa vas neće zainteresovati. Pripazite na novac i ne trošite ga previše zato što će biti poteškoća u zarađivanju. Ljubav je tu negde oko vas, ali ne dovoljno blizu da bi vas dotakla. Generalno, do kraja nedelje će ići dani, biće ljudi, zabave, ali se nećete osećati najbolje.

Škorpija – Pored blokada koje su nad vama, u ovoj nedelji je moguć mirniji emotivni život. Bićete prinuđeni da se bavite stvarima sutrašnjice, iako bauljate i dalje po prošlosti, ali praktične stvari neće čekati. Moranje je ponovo pred vama, kao i borba s autoritetima. Pod mirnijim emotivnim životom sam mislila da više nećete reagovati kao ranije. Prihvataćete sve s mirom, i to je jedini mogući način da vam bude bolje. Nemir može uneti neko nov, ko će ući u vaš život i doneti vam nova osećanja, novu ljubav i postoji verovatnoća da to bude krajem nedelje. Budite svesni da ko god vam ulazi u život, na neki način postaje deo njega i vaše budućnosti. Oblikuje vas u periodu u kome je prisutan. Srećno s novim osećanjima!

Strelac – Nervoza koju budete osećali biće produkt vaše podsvesti koja je nešto prepoznala u sadašnjosti a upamtila u prošlosti. Reakcijama ćete začuditi sebe i ljude oko sebe. Ne tražite razuman odgovor na to u ovim danima, sačekajte da se sve slegne i odgovor će doći sam. Potrebno je u stvari da iživite to što vam je upakovano u podsvest i da se ona oslobodi pritiska. Dakle, ne filosofirajte, ne čačkajte po sebi, ljudima, samo se pustite i prihvatite sva dešavanja kao takva jer sve što se dešava mora da se desi. Kad budete osvestili ovo, a to će biti kasnije, osetićete oslobođenje psihe od pritisaka prošlosti u glavi. Ne kočite se ni u čemu.

Jarac – Oni koji rade u privatnim firmama, s inostranstvom ili planiraju put u inostranstvo, uspešnost će biti osetna. Ostali pripadnici ovog znaka će imati dobru komunikaciju do kraja nedelje i svaki dogovor ili ugovor, kao i poslovanje uopšte, biće uspešni. Od kraja nedelje će krenuti nesporazumi i nerazumevanje s ljudima u okolini. U ljubavnom životu ćete se nesvesno vratiti korak unazad, bilo u novom poznanstvu ili postojećoj vezi ili čak i u samoći. Napredak po ovom pitanju se neće desiti iako će vam se u nekim trenucima činiti da ga ima.

Vodolija – Ljudi koji vam budu dolazili, bilo kao saradnici, slučajni prolaznici, pa i oni koje znate dugo, unosiće u vaš život nemir i nervozu. Njihova energija će vas nervirati i teško ćete uspeti da komunicirate s njima. Komunikacija će vam inače biti teška s većinom sveta. Takođe ćete i u ljubavnom životu imati ovakvu situaciju i osećanja će biti u drugom planu usled napetosti koja će titrati u vama. Jedino što će biti dobro u ovoj nedelji jeste materijalna situacija. Novac će vas hteti na bilo koji način. Ako ne očekujete neki novac, isplatu, posao, igrajte igre na sreću.

Ribe – Pred vama je naporna radna nedelja s dosta obaveza oko kojih nećete imati izbora, nego ćete morati da ih izvršavate. Ovo se odnosi na poslovni ali i na privatni život. Krajem nedelje će biti opuštenije i komunikacija će vam biti lakša, tako da, ako je ostalo nešto nedovršeno, moći ćete da se bar dogovorite za odlaganje. Zdravlje vam može biti problem u ovoj nedelji i budite ozbiljni po tom pitanju i ne lečite se sami. Ljubavnim životom nećete biti zadovoljni jer ćete se osećati podređeno, imaćete osećaj kao da ste vraćeni u prošlost i da ništa nije krenula napred. Zapitajte se koliko ste sami doprineli tome.

unnamed

Podeli s drugima