this

Za početak marta najavljeni su hardkor okupi pristalica holandskog i grčkog sastava u Zemunu, Novom Sadu, Banjaluci, Zagrebu i Skoplju

Hardkor pank sastavi – utrehtski This Routine is Hell i atinski Ruined Families, svoju ovogodišnju turneju po Balkanu počinju sutra, nastupom u Solunu. Zatim sledi koncert u Sofiji, dok je za prvo martovsko veče zakazana novosadska svirka u Društvenom centru koji će koncertom otvoriti grupa Spark iz Kanjiže. Ulaz se neće naplaćivati, ali će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge.

Dan kasnije sledi nastup u Zagrebu, a 3. marta turneja stiže u banjalučki DKC Incel koji će svirkom od 21 i 30 časova otvoriti lokalne snage Gloves Off. Ulaz je 4 KM. Zemunski Fest će 4. marta osim dva glavna akta ugostiti i nemačke sastave 52 Hertz i Dearest te dobanovačko-ripanjski 8bit/screamo bend Eaglehaslanded. Ulaz je 300 dinara, koncert počinje u 20 časova, a osim svirkom posetioci će biti počašćeni i specijalitetima vegetarijanske kuhinje.

Grupe zatim idućeg dana dolaze u makedonski glavni grad, gde će im u foajeu MKC-a društvo na bini praviti i domaćini Nova Generacija. Ulaz je 150 denara. Turneja se završava koncertima u Grčkoj – u Kardici i poslednji, 9. marta u Atini.

Sa izvrsnog prošlogodišnjeg albuma Howl, slušamo i gledamo prvi „video singl“ Nostalgia grupe This Routine is Hell:

Podeli s drugima