Petak u Domu omladine Beograda i Sava Centru


U subotu, 24 novembra, dva koncerta – jedan u Domu omladine Beograda (E-Play), drugi u Sava Centru (Slobodan Trkulja i Balkanopolis)


Alternativni bend E-Play promovisaće novi album Sloboda, i istovremeno proslaviti dve decenije postojanja koncertom u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

Petak u Domu omladine Beograda i Sava Centru

Beogradski E-Play, osnovan 1998. godine, veoma brzo je zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikad nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima E-Play ‎(2000), Crime ‎(2005), Drago mi je da smo se upoznali (2009), Obični ljudi (2013) i konačno Sloboda (2018, izdavač Long Play).

 

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg koncerta u Sava Centru, Slobodan Trkulјa & Balkanopolis vraćaju se u ovu prestižnu dvoranu nastupom kojim zaokružuju slavlјeničku turneju povodom 20. godina jubileja grupe. Harizmatični multiinstrumentalista i pevač svetskog kalibra, s Balkanopolisom je u proteklih godinu dana osvajao Aziju, održavši deset koncerata u Kini (Guangdžo, Ćendžo, Čengdu i drugi gradovi), kao i koncerte u Teheranu, Kotoru, Parizu i Dubaiju, a gostovali su i na svetskim festivalima u Maleziji i na Tajvanu.

 

Podeli s drugima