Numerologija - Sinastrijsko slaganje bioritamskih brojeva


Ono što čini vezu i boji svakodnevicu jesu bioritmaski brojevi partnera, to jest ponašanje i navike osoba koje su u vezi


Dragana X Živković

Vratićemo se na sinastriju koja je neiscrpna tema, ali sada ćemo obraditi slaganje bioritamskih brojeva. Pisala sam o sinastriji ličnih brojeva koji daju konačan sud o trajnosti i prirodi veze. Ono što čini vezu i boji svakodnevicu jesu njihovi bioritmaski brojevi, to jest ponašanje i navike osoba koje su u vezi. Kod različitih bioritmaskih brojeva je lakše prevazići određene situacije jer jedan će uvek popustiti. Malo je složenije kod parova koji imaju isti bioritamski broj – u početku, dok je sve lepo, par ima utisak da je pronašao svoju drugu polovinu. Kad prođe taj period i počne suočavanje sa svakodnevicom, počinju i problemi. Isti bioritamski brojevi reaguju isto i dolazi do nepotrebnih nesporazuma i svađa.

Objasniću vam zbir različitih i istih bioritamskih brojeva. Podsećam vas da se bioritamski broj dobija sabiranjem dana i meseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo –  15. 5. 1995 – sabiramo 15+5 =20 i svodimo na jednu cifru; to je 2+0=2.

Zbir bioritmaskih brojeva 1: Ovo je par koji ima šansu da realizuje svaki projekat koji zamisli jer se vodi više razumom nego srcem. Ukoliko ih podržava zbir ličnih brojeva, ovo je veza koja vremenom postaje sve kvalitetnija i počiva  na međusobnom poštovanju.

Zbir bioritamskih brojeva 2: Promenljiv odnos koji je zasnovan na borbi za prevlast i ovde uvek neko nekoga koristi. Lični brojevi će nam ukazati ko je oštećena, a ko strana koja je na dobitku.  Ovo je slabija sudbinska veza iz koje se ne može lako izaći. Vremenom se gubi na emocijama i iskrenosti i par se vrti kao u začaranom krugu. Jedan uvek plaća, a drugi je uvek na dobitku.

Zbir bioritamskih brojeva 3: Prisutne su emocija koje je teško kontrolisati, od zaljubljenosti do razočaranja. Ako zbir ličnih brojeva obećava trajnost veze partneri mogu jedno drugo emotivno ispuniti i moguća je zaljubljenost do kraja života.

Zbir bioritamskih brojeva 4:  Potencijal  za vezu koju ništa i niko ne može raskinuti, ali koja mora prvo proći kroz sva iskušenja. Emotivni par se neće baš zaljubljeno gledati, ali će se poštovati i biće sigurni jedno u drugo. Ako je zbir ličnih brojeva dobar za posao, onda je ovo partnerstvo koje obećava.

Zbir bioritamskih brojeva 5: Ovde je svakome sve dozvoljeno, hteli ili ne hteli oboje će imati slobodu tako da je ovde sve moguće. Ako i dođe do rastanka, uglavnom oboje idu dalje bez ikakvih trauma. Kad je u ličnom broju sudbinska veza, onda su jedno prema drugome prijateljski nastrojeni i nema velikih strasti.

Zbir bioritamskih brojeva 6: Partneri uživaju jedno u drugom, vole da budu sami i dovoljni su jedno drugom. Kad nema spoljnih faktora koji ih ometaju, onda se oboje trude da veza bude što uspešnija i daju celog sebe.

Zbir bioritamskih brojeva 7: Skoro telepatsko razumevanje. S partnerom je najpre moguća intelektalna bliskost, ali kad su u pitanju obične i svakodnevne stvari, dolazi do razmimoilaženja zbog kojih u trenutku može narasti zid između njih, a oni zbog toga patiti. Zato je najbolje da s ovom kombinacijom partneri ništa ne ostavljaju nerazjašnjeno.

Zbir boritamskih brojeva 8: Jaka strast i velika energija s kojima ovo dvoje ne umeju svaki put da se izbore. Ipak, i pored svađa i varnica, ovo je dobra veza, emotivni parovi bi trebalo što više vremena da provode u krevetu i tako izbacuju negativnu energiju iz sebe.

Zbir bioritamskih brojeva 9: Veza koja obiluje svađama i prepucavanjima, pa se čini da će svakog trenutka  pući. Međutim, kako devetka štiti, treba se potruditi da vremenom ta razmena energije bude što konstruktivnija jer se može dosta toga postići.

Podeli s drugima