JOŠ 24 SATA ŽIVOTA


Noviteti bioskopskog repertoara u decembru


JOŠ 24 SATA ŽIVOTA (24 HOURS TO LIVE)

U bioskopima od 7. decembra

Režija: Brajan Smarz

Uloge: Itan Hok, Pol Anderson, Lijam Keningam, Ksu Kuin

Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kad se u teškom trenutku iznenada pojavljuje  njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom – Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kad ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kad oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

 

STAR WARS – POSLEDNJI DŽEDAJI ( THE STAR WARS: THE LAST JEDI)

U bioskopima od 14. decembra  

Režija: Rajan Džonson

Uloge:  Dejzi Ridli, Džon Bojega, Mark Hamil, Tom Hardi, Keri Fišer, Endi Serkis, Gvendolin Kristi, Adam Drajver, Benisio del Toro, Lupita Njongo

Rej je zakoračila u jedan veći svet u Star Wars – Buđenje Sile i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.

U osmoj epizodi Star Wars-a, koju je napisao i režira Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu Star Wars – Buđenje Sile, ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

 

PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA (PITCH PERFECT 3)

U bioskopima od 21. decembra

Režija: Triš Si

Uloge: Ana Kendrik, Rebel Vilson

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svetu gde pesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA, sledećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više od 400 miliona dolara na svetskom box ofiice-u. Pobedivši na Svetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otktivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i reše neke velike nedoumice, poslednji put. Ana Kendrik i Rebel Vilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu Pitch Perfect 3 – Na putu do zvezda, nastavku blokbaster hita iz 2015, koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala Pol Bruks iz Gold Circle Entertainment i Maks Hendlman i Elizabet Benks iz Brownstone Productions. Film režira Triš Si (Uhvati ritam 5).

Podeli s drugima