Horoskop i kriminal – Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe)


Kakvi su vodeni znakovi kad se opredele za kriminalne delatnosti? Ko su najpoznatiji loši predstavnici vodenih znakova?


FBI je nedavno objavio „prihološko-astrološki” profil kriminalaca na osnovu statistike: u kom znaku je najviše kriminalaca, za kakve su stvari optuženi, koliko je koji znak vešt da se izvuče… Bez obzira na to što je FBI mnogima resprektabilan izvor, ipak se on bavio samo procentima, što je tek maleni deo na koji se astrologija oslanja.

Naravno, upoređivaćemo šta je rekao FBI na osnovu statističkih podataka, a šta primeri iz astrologije za svaki znak.

Rak – tip Holanđanin

Ako pitate FBI, svaki Rak je potencijalni kriminalac. Nasilni su, psihički rastrojeni, ubijaju iz strasti ili osvete, a nisu im strane ni otmice. Astrologija kaže da se Rak s pravom smatra za znak koji ume da ceni porodične vrednosti, koji je brižan i odan svojim prijateljima i najbližima, ali ima ljudi koji su rođeni u znaku Raka, a nikako ih ne možemo povezati s tim osobinama.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Ante Pavelić – poglavnik Nezavisne države Hrvatske, čiji horoskop neodoljivo podseća na Raspućinov, jer i jednog i drugog „krasi” izrazita destruktivna energija. Pavelić je skoro sa strašću naređivao masovne grozote, a i Raspućin je na isti način uništavao one koji mu se ne dopadaju.

Imelda Markos (2. 7. 1929) – poznatija kao „Gospa od sto pari cipela”. Istini za volju, kad su Markosovi silazili s vlasti, u njenom ormaru bilo je ukupno 392 para cipela, a ko zna da li bi ih bilo i više da su Filipini na nekim severnijim geografskim prostorima. Šta li bi tek ova zaljubljenica u obuću radila sa čizmama i gde bi joj kraj bio! U njenom horoskopu jasno se vidi fetiš kome je robovala. Njena naslednica Korason Akino na svu sreću nije bila takva – dobrobit nacije joj je bila preča od obuće.

O. Dž. Simpson, bivši sportista i voditelj, oslobođen optužbe za dvostruko ubistvo, na „suđenju veka” koje su uživo prenosile TV stanice
O. Dž. Simpson, bivši sportista i voditelj, oslobođen optužbe za dvostruko ubistvo, na „suđenju veka” koje su uživo prenosile TV stanice

O. Dž. Simpson (9.7.1947) – suđenje za ubistvo žene i njenog ljubavnika 1994. započelo je neposredno posle nereda na rasnoj osnovi i ponovo razbuktalo strasti. Oslobođen je zbog nedostatka dokaza, ali se ceo događaj pamti, jer nema repera koji Simpsona nije stavio u pesmu!

Iako je mnoštvo dokaza upućivalo na Simpsona kao dvostrukog ubicu, njegov tim advokata, među kojima su bili Robert Šapiro i Robert Kardašijan, uspeo je da ih pobije. U stvari, na oslobađajuću presudu najviše su uticali prethodni rasni nemiri, što su advokati iskoristili da pokažu kako je Simpson unapred kriv jer je crnac. Televizija je uživo snimala suđenje koje je trajalo 16 meseci.

Škorpija – tip Izraelac

Nema ih mnogo na FBI listi, ali su najbrojniji među serijskim ubicama i psihopatama. Astrološki, Škorpija je nepravedno proglašena za negativni znak. Ona doduše ima, kao i svi ostali, negativne osobine, ali ne može se u startu smatrati odgovornom za sva zla koja se dese. Posredi je ipak nešto drugo – kao znak jakih strasti, sve loše postane mnogo loše! Smatra se da je 5º ovog znaka za muškarce izuzetno dobar, a za žene… ne baš! Na tom mestu je Aleksandar Makedonski imao Mars, Bil Gejts Sunce, a Staljin podznak!

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Paul Džozef Gebels (29. 10. 1897) – čovek koji je od propagande napravio nauku! Mogao je da ubedi bilo koga u bilo šta, a njegovo najveće „dostignuće” je „opravdanost” fašizma. Iako je imao jednu nogu kraću, bio malenog rasta i sitne građe, ništa mu nije smetalo da bude pravi zavodnik. Navodno je imao veliko ljubavničko umeće. Zajedno sa ženom i šestoro dece izvršio je samoubistvo u Hitlerovom skloništu, kako ne bi pao živ u ruke Rusima.

Čarls Menson: u zatvoru se „počastio” tetovažom svastike
Čarls Menson: u zatvoru se „počastio” tetovažom svastike

Čarls Majls Menson (12. 11. 1934) – monstruozni ubica, koji je čak i bebu „naživo” vadio iz stomaka trudne Šeron Tejt! Njegov horoskop ukazuje na jaku destruktivnu energiju, ali je interesantno i jezivo da su on i Šeron bili povezani na jezovit način – na 17º Jarca (koji je inače stepen žrtve i ubice) oboje imaju MC prepun aspekata.

Čarls Menson, uhapšen 1969, osuđen 1971.
Čarls Menson, uhapšen 1969, osuđen 1971.

U zatvoru je istetovirao kukasti krst na čelu, čak se i oženio izvesnom Star kad joj je bilo 19 godina, a njemu 73! Razveo se 2015. kad je shvatio da njegova voljena i „zaljubljena” mlađana supruga namerava da unovči njegov leš zajedno sa svojim dečkom. U planu je bilo da ga mrtvog stave u providni sanduk i naplaćuju gledanje „atrakcije”. Menson je umro dve godine kasnije, u novembru, i nema „hodočašća” ovom monstrumu.

Nikolo Paganini (27. 10. 1782) – ako bi neko mogao da predstavlja demonsku, a uzvišenu prirodu Škorpije, onda je to svakako Paganini. Između genija i demona tanka je linija, i po njoj se šetao Paganini celog života, kao što je umeo i da svira na jednoj jedinoj žici na violini! Izgledao je kao samo otelovljenje đavola, a svirao je kao pravi anđeo!

Ribe – tip Portugalac

FBI statistika kaže da su Ribe povezane s drogom i svim oblicima šverca. Uglavnom rade na sitno, ali dopadnu li zatvora, imaju dodatno „školovanje” i često postaju kriminalci visoke kateorije. Astrološki, Ribe važe za saosećajni znak, a mnogi teroristi rođeni su u njemu; kao i prvi čovek i žena u svemiru – Jurij Gagarin i Valentina Terješkova.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Osama Bin Laden (10. 3. 1957) – na osnovu njegovog horoskopa teško bi se posumnjalo na teroristu, izuzev da je verovatno imao nemirnu mladost. Ono što njegovu natalnu kartu ipak izdvaja, upravo je Mars, planeta rata, na Algolu, destruktivnoj fiksnoj zvezdi. I još nešto: u 12. je kući, tako da je njegova odluka da deluje iz pozadine bila donesena i pre nego što je postao najtraženiji čovek na planeti.

Jozef Mengele, Lekar Monstrum, najviše je eksperimentisao na blizancima
Jozef Mengele, Lekar Monstrum, najviše je eksperimentisao na blizancima

Jozef Mengele – lekar koji je vršio eksperimente na ljudima u koncentracionim logorima, uvek bio u belim rukavicama, zahtevao sterilnu čistoću i – postao rodonačelnik moderne genetike. Nažalost, njegovi eksperimenti zaista su naučno medicinsko štivo. Smatra se da je i po begu u Latinsku Ameriku nastavio da se bavi „naukom” – Indijanci su mu davali decu da ih školuje, a on ih je koristio za eksperimente. Pod njegovim uticajem (da li?) u Čileu postoji sekta koja zagovara kloniranje. Nikad nije uhvaćen, ali je potvrđeno da je umro 1979, na osnovu uzorka kosti – ne zna se da li u Čileu ili Argentini.

Vjačeslav Molotov – poznat pre svega po „koktelima” (usavršena „grčka vatra”), koje koristi gerila u celom svetu, po jednostavnom receptu: flaša, platno i benzin. Može da ih napravi i najmanje dete, a imaju razornu moć. Njegov Mesec postavljen u Lavu, s dobrim aspektima, dopineo je matematičkom mozgu, jakoj logici, ali mu je doneo i sreću da bude jedan od retkih koji je preživeo Staljinove čistke. Bio je visoki oficir za vreme Staljina, čak i ministar inostranih poslova koji je s Ribentropom potpisao akt o nenapadanju. Time su praktično Hitler i Staljin podelili Poljsku i ostatak Evrope. Molotov je, između ostalog, bio i potpisnik čuvenog pisma Titu iz 1948, posle čega su kod nas nastupile golootočke godine.

 

Prethodno:

Horoskop i kriminal

Horoskop i kriminal – vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strelac)

Horoskop i kriminal – zemljani znakovi (Bik, Devica, Jarac)

Horoskop i kriminal – vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija)

 

Podeli s drugima