Delfi Sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra


Budući da je oktobar tradicionalno mesec knjige, kad se čitaoci pripremaju za „sajamski ulov”, Delfi Sajam knjiga omogućava vam to zadovoljstvo u vašoj omiljenoj knjižari, u vašem gradu, u vašoj sobi, i to potpuno bezbedno, poštujući sve mere zdravstvene zaštite


U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra 2020. očekuju vas sjajni popusti i akcije.

Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobren je dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja, dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Svi ovi popusti i akcije važiće i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a u ponudi će biti i akcija 3 za 299!

U Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48, Games će tokom sajamskih dana odobravati 15% popusta na sve igre, dodatnu opremu i merchandise. Popust ne važi za konzole, prepaid kartice i artikle koji su već na akciji.

Sjajnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Republike Hrvatske, Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Republike Hrvatske iznosiće 10 evra.

Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtovima pregledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu.

Banca Intesa, koja tradicionalno korisnicima svojih kreditnih kartica pruža više, prijatelj je Lagune i knjižara Delfi tokom Sajamskih dana. Podsećamo vas da vlasnici Intesinih kreditnih kartica, za kupovinu u knjižarama, imaju stalan popust od 20% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje na rate bez kamate, popust od 25% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje u celosti, i popust od 5% na gift asortiman bez obzira na to da li se plaća u celosti ili na rate.

Uz svaku kupovinu očekuje vas poklon.

 

Podeli s drugima