hvarska

Manifestacija u beogradskom restoranu Đorđe traje do 15. decembra, a posetioci će biti u prilici da upoznaju čari hvarske kuhinje koja obiluje ribom i morskim plodovima

Ovim povodom specijalan gost restorana je Hrvoje Zirojević, poznati hrvatski kuvar i šef ekskluzivnog restorana na Hvaru – Laganini.

Šefa kuhinje ekskluzivnog restorana na poznatom hrvatskom ostrvu usavršavao se u brojnim renomiranim restoranima, i vođen strašću za kuvanjem, sopstvenim istraživanjem i eksperimentisanjem u kuhinji došao je do jela kakva nam danas priprema.

Dani hvarske gastroumetnosti nastavljaju tradiciju  gostovanja renomiranih regionalnih i svetskih kuvara u restoranu Đorđe. Pored ovakvih manifestacija, vođstvo restorana najavilo je za naredni period i niz drugih aktivnosti kao što su škola kuvanja, koju će voditi šef restorana Đorđe Jovica Jovićić i poseta monaha sa Svete gore, a u planu je i mnogo drugih iznenađenja za ljubitelje dobrog zalogaja.

Đorđe je restoran internacionalne i domaće kuhinje, koji je prepoznatljiv po nesvakidašnjem kombinovanju tradicionalnih recepata sa svetskim kulinarskim trendovima. Nalazi se na Neimaru, u jednoj od najlepših starogradskih vila.

Podeli s drugima