39457bw

Pred koncert u Srpskoj Atini 27. decembra u velikoj dvorani SPENS kojim stavlja tačku na turneju Daljina, dim i prašina, Momčilo Bajagić poziva fanove u Vojvodini da uzmu učešće u izradi koncertne set liste.

„Imamo mnogo pesama i ne možemo da ih odsviramo sve na jednom koncertu. U Novom Sadu sviraćemo hitove uz osvrt na poslednji album, ali pošto želimo da koncert u Spensu bude drugačiji od ostatka turneje pozivam fanove da nas upute na neke pesme koje bi hteli da čuju, a mi smo možda na njih zaboravili i dugo ih nismo svirali“, pojašnjava Bajaga razloge raspisivanja ovog „konkursa“.

Do utorka 24. decembra ljubitelji Instruktora mogu poslati spisak od pet pesama na veb stranu grupe odnosno njen imejl, a deset najzanimljivijih predloga koje Bajaga lično bude izabrao biće nagrađeno besplatnim ulaznicama, novogodišnjim paketićima i prisustvom na tonskoj probi benda. Svi učesnici u ovom konkursu osim punog imena i prezimena, treba da ostave i broj mobilnog telefona.

„U Novom Sadu dugo nismo radili solistički koncert, ali mislim da sada dolazimo u pravom trenutku, jer je SPENS odlično mesto da turneju finiširamo u velikom stilu“, kaže Bajaga u susret nastupu koji simbolično nosi naziv „Stari put za Novi Sad“. Koncert počinje u 21 čas, cene ulaznica su hiljadu za parter, odnosno 1200 dinara za tribine, a predgrupa će biti Bestbit, bitlsovski tribjut bend iz Beograda koji predvodi Era, nekadašnji frontmen Vampira.

foto: Nebojša Babić

Podeli s drugima