Znanje zna budućnost 2020


Prijavljivanje za program podrške Znanje zna budućnost 2020 omogućeno je na sajtu kompanije DIS od 05. marta (od 12 čas) do 30. aprila (do 23:59 čas) – pet miliona za obrazovne institucije, organizacije i udruženja iz Srbije, i još pet miliona za najuspešniju decu zaposlenih u DIS-u


Kompanija DIS je u beogradskom Medija centru predstavila rezultate prošlogodišnjeg i najavila novi ciklus programa podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima, u okviru programa Znanje zna budućnost.

Nakon odličnog odziva institucija i sjajnih rezultata prošlogodišnjeg programa, DIS će i ove godine pomoći obrazovanju mladih u Srbiji sa 10.000.000 dinara. Polovinu izdvojenih sredstava najveća domaća trgovina namenila je obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima, dok je druga polovina namenjena najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji.

Direktorka marketinga DIS-a Mila Ćurčin na konferenciji za medije prisutnima je predstavila rezultate prošlogodišnjeg programa i svečano otvorila program u tekućoj godini.

Prijavljivanje za program podrške Znanje zna budućnost 2020 omogućeno je na sajtu kompanije DIS od 05. marta (od 12:00 čas) do 30. aprila (do 23:59h), nakon čega će se pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija. Detaljna uputstva, pravila učešća, period i način prijavljivanja, kao i način realizacije projekata dostupni su na stranici www.dis.rs.

Znanje zna budućnost 2020 predstavlja nastavak dobre prakse i veoma pozitivnog utiska koji je ovaj društvenoodgovorni projekat izazvao u prethodnoj godini.

Najuspešnijoj deci zaposlenih u kompaniji DIS je namenjeno pet miliona dinara, dok će drugih pet miliona biti donirano obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima iz Srbije.

 

Podeli s drugima