saveznici


Novine u bioskopskom repertoaru do Nove godine


 

SAVEZNICI (ALLIED)

U bioskopima od 1. decembra 2016.

Režija: Robert Zemekis

Uloge: Bred Pit, Marion Kotijar, Lizi Keplan, Metju Gud, Džered Haris

Scenario: Stiven Najt

Žanr: ljubavna ratna drama

Studio: Paramount

Trajanje: 121 minut

Film Saveznici je priča o obaveštajnom oficiru Maksu Vejtanu (Pit) koji 1942. u Severnoj Africi upoznaje borca francuskog pokreta otpora Marijen Bosejžur (Kotijar) na smrtonosnoj misiji iza neprijateljskih linija. Kad se ponovo nađu u Londonu, njihovoj vezi će pretiti ekstremni pritisak rata.

 

 

ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA (ROGUE ONE: A STAR WARS STORY)

U bioskopima od 15. decembra 2016.

Režija: Geret Edvards

Uloge: Felisiti Džons, Diego Luna, Ben Mendelson, Doni Jen, Meds Mikelsen, Alan Tudik, Riz Ahmed, uz Džianga Vena i Foresta Vitakera

Žanr: akciona avantura

Studio: Lucasfilm

Trajanje: 133 minuta

Iz Lucasfilma stiže potpuno nova avantura epskih razmera Odmetnik-1, prvi od Star Wars samostalnih filmova. U vreme konflikta, grupa neočekivanih junaka ujediniće se u misiji da ukrade planove za Zvezdu smrti, najstrašnije oružje za uništenje koje poseduje Imperija. Ovaj ključni trenutak u Star Wars istoriji okupiće obične ljude koji su odabrali da rade izuzetne stvari i na taj način će postati deo nečeg što je veće od njih samih.

 

 

PEVAJMO (SING)

U bioskopima od 22. decembra 2016.

Sinhronizovano!

Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Glasovi: Iva Stefanović, Bojan Lazarov, Slobodan Stefanović, Milan Tubić, Danijel Sič, Milan Antonić, Nataša Balog, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Paulina Manov

Žanr: animirana komedija

Studio: Universal

Trajanje: 110 minuta

Illumination je oduševio publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su Grozan ja, Loraks, Grozan ja 2 i Malci, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Posle velikog uspeha komedije Tajni život kućnih ljubimaca, Illumination predstavlja film Pevajmo koji nam dolazi za praznike.

Smešten u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje, Pevajmo predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović)), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk (Dragan Vujić Vujke), miš koji pevuši jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita (Paulina Manov), premorena majka koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Iva Stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spase.

U filmu Pevajmo naći će se preko 65 hit pesama.

 

 

Podeli s drugima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •