Izdanja za web

U Crnoj Gori, u knjižarama Nove knjige (u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom…), kao i u novosadskoj knjižari Solaris (Spens) možete kupiti naša izdanja

Da se podsetimo šta je do sada izdao SlovoPres

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.
Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana.

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić
Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Naprotiv, zainteresovaće vas pre svega obiljem primera za svaku stavku o kojoj govori, i sve je napisano prijemčivim stilom, razumljivo i interesantno. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji.

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.
Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana.

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić
U Lubenici bez snova, na 144 strane, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima.

Podeli s drugima