Noć knjige tri dana, od 18. do 20. juna 2021. godine


Noć knjige dobila je novu formu. Umesto druženja tokom nekoliko sati, 24. Noć knjige trajaće ovog juna puna tri dana, od 18. do 20. juna 2021. godine


Otpočinje još jedna avantura zvana Noć knjige! Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, uključujući Egmont i Dexy Co naslove, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Noć knjige će se održati na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 31 gradu u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić), kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Osim ponude – više od 50.000 naslova po neverovatnim cenama, druženja sa piscima, i ove godine pripremljeni su sjajni pokloni za kupovinu u knjižarama u saradnji s prijateljima manifestacije!

Noć knjige – PRIČA KOJA TRAJE!

Podeli s drugima