Lord Of The Dance u Sava Centru 10. aprila


Zbog velikog interesovanja za spektakularni šou LORD OF THE DANCE u utorak, 10. aprila, u 20.00 časova, u prodaju su puštene i dodatne karte, za balkon u Velikoj dvorani Sava CentraPlesna grupa LORD OF THE DANCE počela je da nastupa sada već davne 1998. i pamte se izvođenja u čuvenoj Vembli Areni, kao i svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja, i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, Lord Of The Dance se vraća i u beogradski Sava Centar.
Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe beogradskoj publici prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolje svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti. Lajt-šou, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi s konfetama i mnogi drugi specijalni efekti, zajedno s velikim LED video-zidom, sastavni su deo ovog spektakla. Kako ovaj šou uvek ide ukorak s vremenom, za novu turneju spremaju se efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi.

Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu Lord Of The Dance na novoj turneji. Majkl Rajan Fletli je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući Feet of Flames, Celtic Tiger i njegov najnoviji šou Lord of the Dance.

Podeli s drugima