Koncerti na Zidiću


Tokom leta na Platou Milana Mladenovića, popularnom Zidiću kraj Doma omladine Beograda, svake subote besplatan koncert od 20 časova


Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda već nekoliko sezona organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su nezaobilazna tačka susreta svih generacija u vrelim letnjim večerima.

Zidić ispred DOB subotom od 20 časova biće malo umetničko žarište na otvorenom, scena za muzičare svih žanrova koji će moći da pokažu šta sve umeju pred publikom – kako onima što su s namerom došli na koncert, tako i pred slučajnim prolaznicima. Svima se nudi jedinstveno muzičko putovanje u moguću budućnost naše muzičke scene.

Koncerti na Zidiću ispred Doma omladine Beograda postali su institucija za sebe, mesto novih otkrića, odakle se pank, džez, metal, hip-hop, bluz i alternativni rok snažno i daleko čuju u samom srcu grada, mesto druženja i uživanja. Ovi koncerti predstavljaju priliku da se mladi bendovi promovišu.

Plato ispred Doma omladine zove se po Milanu Mladenoviću, frontmenu Ekatarine Velike, muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u našoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mlađe generacije. Neki od najvećih uspeha njegove grupe povezani su upravo s Domom omladine Beograda. Nema ničeg logičnijeg nego da se baš s ove lokacije nova energija i muzika usmere pravo u centar grada.

Koncerti na Zidiću

Podeli s drugima