Paklene ulice 8 i Male tajne velikog latino zavodnika


PAKLENE ULICE 8 (FAST & FURIOUS 8)

U bioskopima od 20. aprila 2017.

Režija: F. Gary Gray

Uloge: Vin Dizel, Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžis, Helen Miren, Natali Emanuel, Elsa Pataki, Skot Istvud, kao i Kurt Rasel i Šerliz Teron

Žanr: akcioni triler

Scenario: Kris Morgan

Posle Paklenih ulica 7 iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečniji filmskih serijala svih vremena: Paklene ulice 8.

Sad, kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni… i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu Paklene ulice 8, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela. Pored Šarliz Teron, u serijalu se prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

 

 MALE TAJNE VELIKOG LATINO ZAVODNIKA (HOW TO BE A LATIN LOVER)

U bioskopima od 27. aprila 2017.

Režija: Ken Marino

Uloge: Eugenio Derbez, Salma Hajek, Rafael Alehandro, Kristen Bel, Rob Lou, Rakel Velč, Rob Cordri, Rob Rigl, Majkl Sera

Žanr: komedija

Euhenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad da radi. Pošto je napravio karijeru od zavođenja starijih žena, on će se oženiti bogatom ženom skoro duplo starijom od sebe. Dvadeset pet godina kasnije, razmažen i smoren što se budi pored sad već 80-godišnje žene, iznenadiće se kao nikad dosad kad ga ona šutne zbog mlađeg prodavca automobila. Kad ga istera iz vile, on će morati da se useli kod svoje sestre s kojom nije blizak, Sarom (Selma Hajek) i njenim preslatkim sinom, štreberom Hugom, u njihov mali stan. Nestrpljiv da ponovo živi luksuznim životom, Maksimo će iskoristiti Hugovu zaljubljenost u devojčicu iz razreda da bi se približio svojoj novoj meti, njenoj baki Selest, udovici milijarderki. Dok Maksimo pokušava da oživi svoje veštine latino zavodnika, shvatiće da se sve više zbližava sa sestrićem Hugom, i počeće da shvata da biti latino zavodnik znači da ljubav prema parama nije toliko važna koliko ljubav prema porodici.

Podeli s drugima