miljin24

Osim osveženog dizajna, februarski Miljin kuvar donosi i pregršt recepata prilagođenih užurbanom, savremenom načinu življenja. Po nepromenjenoj ceni, Brzi recepti vas od danas (sreda, 25. februar) čekaju na kioscima širom Srbije, Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine

Novi Miljin kuvar – Brzi recepti, u skladu je s novim, ubrzanim tempom života i pomoći će vam da i najkomplikovaniji obrok spremite najviše za tri frtalja sata. Izdanje je podeljeno u rubrike: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 i 40 minuta – to je vreme za koje ćete spremiti recepte koji se nalaze u okviru tih rubrika. Ne bojte se da recepti nisu dostojni pravih kulinara, čak i oni koji su gotovo za samo pet minuta!

Ovo je novo, redizajnirano izdanje Miljinog kuvara. Malo smo ga podmladili, podvrgnut je fejs-liftingu ne bi li bio pregledniji i lepši. To, naravno, ne utiče na broj recepata. U ovom broju ih je 87! Saznajte koja to jela možete da spremite za pet minuta, koja za deset… a za pola sata moći ćete da napravite i pravu gozbu.

Podeli s drugima