U okviru turneje 57th & 9th World Tour 17. septembra u Beogradu


Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje 57th & 9th World Tour dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu 17. septembra u Kombank areni. Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici: gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner, kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava The Last Bandoleros. Gitarski vođena turneja 57th & 9th započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine, i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije.

Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom 57th & 9th, njegov je prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.

Sting je prvi put nastupio u Areni pre šest godina sa simfonijskim orkestrom, a 17. septembra naša publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rock/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.

Ulaznice za koncert u Beogradu u prodaji su od 21. juna. Cena je od 2.990 dinara i naviše na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet Centra Beograda, Doma omladine i Ušće Shopping centra i onlajn www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Podeli s drugima