Premijera dokumentarnog serijala na kanalu National Geographic „Najboljih deset iz osamdesetih”


Od 5. januara, sredom u 22.00 časa, Rob Lou nas vraća u najveseliju deceniju 20. veka serijalom Najboljih deset iz osamdesetih


Rob Lou, holivudska zvezda i neodoljivi TV šmeker nominovan za jedan Emi, za kojim su krajem prošlog veka ludele dame širom planete, u dokumentarnom serijalu Najboljih deset iz osamdesetih priseća se najupečatljivijih momenata ove decenije. Kroz šest jednočasovnih epizoda, koje nas premijerno očekuju od 5. januara, sredom u 22.00 časa, na kanalu National Geographic, Lou pravi top-listu od deset najboljih igračaka, reklama, uređaja, brze hrane, ulične mode i filmova iz ove neverovatne decenije.

Zahvaljujući njegovom spisku podsetićemo se nekih događaja i otkrića koji su oblikovali moderan svet i predodredili budućnost čiji smo danas deo. Od pokretanja kanala MTV, prvog Eplovog Mekintoša do smrti Tedija Rakspina, serijal Najboljih deset iz osamdesetih priseća se trenutaka, zvukova i ukusa jedne od najuticajnijih decenija do sada. Rob Lou će osamdesete oživeti kroz razgovore s legendama ove decenije poput reditelja Ridlija Skota, čuvenog američkog skejtbordera Tonija Houka i nezaobilazne zvezde Dinastije Džoan Kolins.

Na trenutak ćemo se podsetiti venčanja princa Čarlsa i Lejdi Dajane, LIVE AID koncerta i neponovljivog nastupa grupe Queen. Zatim sledi izlet u svet mode, a ovaj šou biće svojevrstan omaž čuvenim Džordankama, Ray-Ban naočarima i naramenicama. Videćemo i kako su stvoreni neki od nezaobilaznih specijaliteta s Mekdonalds menija. Saznaćemo i kako je nastao verovatno najčuveniji komercijalni slogan svih vremena Just do it, koji već četiri decenije krasi brend Nike. I to je samo deo podsećanja na najbolje iz osamdesetih koje nam je pripremio Rob Lou u dokumentarnom vremeplovu kroz istoriju 20. veka.

Podeli s drugima