Plastična hirurgija može da napravi karikaturu od čoveka


U želji da ostanu lepe i po mogućstvu večno mlade, mnoge zvezde postigle su suprotan efekat jer nisu mogle da odole (mnogim) izazovima koje sobom nosi plastična hirurgija


Plastični hirurzi kažu da je prvo i najvažnije pravilo u korišćenju njihovih usluga zaustaviti se na vreme. Ne samo zbog izgleda i „lepote” već i zbog mentalnog zdravlja. Postoji i termin zavisnost od plastične hirurgije.

Emanuel BearEmanuel Bear Na naslovnici julskog magazina Elle iz 2003. bila je golišava Emanuel, i taj broj je za rekordna 24 sata – rasprodat. Već tada imala je korekcije na licu (prvi put je išla „pod nož” 1989), ali je sve urađeno diskretno. Ionako pune usne je povećala. Želela je još veće i napućenije, pa je ponovila intervenciju. Nezadovoljna rezultatom, rešila je da popravi ono što je urađeno, kao i da malo smanji bore, i da… I tako nekoliko puta. Danas je Emanul velika protivnica plastične hirurgije.

 

Miki Rurk
Miki Rurk

Sidni RomSidni Rom Iako je i glumila, i pevala (Hearts), najpoznatija je po aerobiku. Džejn Fonda i Sidni bile su ljute konkurentkinje. Za holivudske pojmove, relativno kasno je otišla „pod nož”, ali kad je počela… teško se zaustavila. Danas živi u Italiji s mužem arhitektom i dvoje dece iz Brazila koje je usvojila. Sidni Rom

Rej Liota
Rej Liota

Elza Paton Preminula je u maju ove godine. Iako je bila veoma uspešna poslovna žena, prilično bogata, prva asocijacija na nju je „plastična hirurgija”, a najveću „popularnost” joj je donelo učešće u rijalitiju.

Elza Paton
Elza Paton

Žaklin Stalone

Žaklin Stalone
Žaklin Stalone (97)

Žaklin Stalone Majka Silvestera Stalonea će u novembru napuniti 98 godina! U životu joj se sve vrti oko broja tri: triput se udavala, ima troje dece, tri karijere… Jedino je plastičnih operacija imala mnogo više od tri. Bila je plesačica, glumica, pa astrolog. Interesantno je da je pored klasične astrologije, odlike karaktera i predviđanje budućih događaja radila i pogledom na nečiju – zadnjicu.

Meg Rajan

Мeg Rajan Od 2000. je redovna mušterija plastičnih hirurga. Tada je pravila pauzu u karijeri, i neretko je bila neprepoznatljiva. Intervencije su bile male, ali mnogobrojne.

Džozelin Vildenštajn

Džozelin Vildenštajn Kad joj je bilo 76 godina, uhapšena je zbog pokušaja ubistva svog 49-godišnjeg ljubavnika. Tada ga umalo nije zaklala makazama. Sledio je buran period s naizmeničlnim mirenjima i svađama, dok mlađani Lojd Klajn nije shvatio da bez nje ipak ne može, ma kako se ponašala i ma kako izgledala. A izgleda kao pokretna antireklama za plastičnu hirurgiju. Sve je počelo zbog bivšeg Džozelininog muža Aleka Vildenštajna. Iako izuzetno lepa, želela je da deluje mačkasto (bukvalno) jer on obožava – lavove. Skoro da joj je uspelo. Bili su u braku 21 godinu, razveli se, mada ga je ona olakšala za polovinu bogatstva.

Lara Flin Bojl
Lara Flin Bojl

Donatela Versače

Donatela Versače Nekad u senci brata, a posle njegove pogibije 1997. na čelu kuće Versace, Donatela je drastično promenila izgled. Nažalost – ne nabolje.

Melani Grifit Melani Grifit Sad već bivšem mužu Antoniju Banderasu u jednom trenutku je obećala da više neće posećivati plastične hirurge. Ali, zavisnost je – zavisnost.

 

 

 

Melani Grifit danas
Melani Grifit danas
Podeli s drugima